Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak szybko schudnąć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Codziennie wyjść i pobiegać gdzieś tak o 20:00, poćwiczyć w domu po posiłku polecam ABS 2(rano po śniadaniu i wieczorem po kolacji i po biegani!) ja dzięki temu schudłem 4 kg wyrabiając mięśnie brzucha w tydzień.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Codziennie wyjść i pobiegać gdzieś tak o 20:00, poćwiczyć w domu po posiłku polecam ABS 2(rano po śniadaniu i wieczorem po kolacji i po biegani!) ja dzięki temu schudłem 4 kg wyrabiając mięśnie brzucha w tydzień.

Co do biegania się zgadzam, ale pamiętaj, że nie liczy się ile przebiegniesz tylko jak długo biegasz i nie biegaj codziennie tylko co 2 dzień, bo zrobisz sobie krzywdę.

A co do ABS'u to nie wieże w takie programy.

1. Takie ćwiczenie marnie spalają tłuszcz.

2. Zakłada on ćwiczenia codziennie a wiadomo(przynajmniej mi), że mięśnie potrzebują czasu na regenerację, ponieważ mięśnie rosną kiedy odpoczywamy a nie jak ćwiczymy.

I dieta Jest najważniejsza przy odchudzaniu jak i przy robieniu masy. Jak chcesz to napisz na gg to ułożę ci dietę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pobiegaj sobie dziennie 2h i z czasem bedziesz widział efekty

Bez odpowiedniej diety to i 15 godzin biegu nie pomoże, ponieważ jak zwiększymy swoją aktywność to nasz organizm zapragnie więcej kcl i bieg nic nie da.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...