Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Q Nasusa będzie wyświetlane w interfejsie

DeViNAK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nasusq.pngDługo oczekiwana zmiana w interfejsie Nasusa niedługo ujrzy światło dzienne. Od dawna zwracano uwagę na trudności z podejrzeniem liczby stacków na Q Nasusa – konieczne było ręczne najechanie na tooltip umiejętności. Może w zwykłych grach nie jest to takie straszne, ale problem pojawiał się na turniejach, gdzie w czasie streama ludzie spamowali chat wiadomościami typu. „show nasus’s Q!”. Licznik będzie wyglądał podobnie, jak w przypadku dusz Thresha – w przypadku Nasusa będzie to jednak ilość obrażeń, a nie stacków (ponieważ niektóre stacki dodają więcej dmg; zostało to wprowadzone w patchu 3.01). Wciąż trwa dyskusja, czy powinno to być widoczne również dla przeciwników. Miejmy nadzieję, że po Nasusie przyjdzie czas na Veigara; Sion nie otrzyma takowego usprawnienia, przynajmniej do czasu reworka.

Źródło:

http://how2win.pl/q-nasusa-bedzie-wyswietlalo-nastackowane-obrazenia/
Opublikowano

Dobra zmiana, trochę ułatwi grę. Moim zdaniem przeciwnik też powinien widzieć liczbę bonusowego dmg, żaden przełom w strategii to nie będzie, ale pozwoli oszacować czy po Q przeżyjemy czy nie, a do tego przeciwnik powinien mieć prawo.

Opublikowano

Potwierdzone iż stack Q Nasusa będzie widoczny dla enemy!

ZenonTheStoic (Rioter)

""I'm working on a change where the damage that Nasus gets from his Q is shown as a number on a buff, so you no longer have to mouse-over his Q as Nasus / as a spectator to see the number. This also means that the number will be exposed to Nasus' allies and enemies. UI-wise the number easily scales into 5 digits, so I hope that even in super-long games nothing will break visually."

Opublikowano

no to się ciesz że nie podejdą

ja np. bardzo lubię nasusa. jest to postać która ma jedną z latwiejszych farm w grze + bardzo tanky nawet bez itemów na defo

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Lipa że będą widzieć twój stak. Zawsze jak widziałem takiego adc w jungli to mnie atakował, ja Q on pada. Teraz jak zobaczą mój stak to spierdalać beda. LIPA

Opublikowano

W sumie.. Każdy będzie mógł to zobaczyć i ocenić, czy może spokojnie walczyć z nim na 1vs1, czy zacznie sobie kulturalnie spierdalać w drugą stronę. Dla mnie to bezsens, gracz grający nasusem, powinien on tylko widzieć ten stack, a nie cała drużyna. Do mnie to jakoś nie przemawia..

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...