Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zlot kierowcow MPC Racing Team!

Skorpion.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich na zlot MRT ktory odbedzie sie 23 czerwca (niedziela) o godzinie 19.00 w miejscowce MRT.

planimprezy.png

Dokladnie taki sam jak na poprzednim spotkaniu:

1. Spotykamy się w naszej

miejscówce.

2. Sprawy organizacyjne.

Rozmowy o World'zie i MRT.

3. Rejestracja kierowców na Team

Speak'u przez administratora.

4. Przejazd na miejscówkę polskiej

społeczności

bav5.png

5. Wyścigi kierowców.

Możliwość rozegrania pojedynków

do Black Listy RT.

6. Zakończenie imprezy.

Wszystkich uczestnikow zlotu zapraszam na ts'a MRT.

Napisy MPC na maskach nie obowiazkowe chodz mile widziane ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Siema, a mam takie pytanko, bo dawno nie grałem w tego nfs, ale właśnie znowu ściągam żeby sobie pojeździć trochę, i czy potrzeba jakiegoś ogromnego skilla, żeby w tym zlocie uczestniczyć czy taki szary człowieczek jak ja, też może ?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Siema, a mam takie pytanko, bo dawno nie grałem w tego nfs, ale właśnie znowu ściągam żeby sobie pojeździć trochę, i czy potrzeba jakiegoś ogromnego skilla, żeby w tym zlocie uczestniczyć czy taki szary człowieczek jak ja, też może ?

Każdy może przyjechać i uczestniczyć w zlocie.

Zapraszamy wszystkich :).

Opublikowano

Ok wbiłem na tego ts, niestety nikogo tam nie ma chwilowo :D

Jeszcze mam tylko jedno pytanko, czy to autko nadaje się do czegoś w obecnych czasach??

xqf.png

Zwykły Elise jedynie znakomicie si prowadzi, ale jego osiągi są zbyt słabe by rywalizować nim z czołówką klasy A.

Znacznie szybszy jest "bliźniaczy" wóz do tego, czyli Exige Cup 260.

BTW. To temat dot. zlotu, jak masz jakieś pytania dotyczące wozów to napisz temat w dziale lub mi na PW.

Opublikowano

Stworzyłem coś na rodzaj loga teamowego. Jest to kształt literki M jak MPC.

Do stworzenia loga potrzebne jest około 15 naklejek, reszte można wykożystac na ozdobienie auta :)

Narazie jeszcze myślę nad resztą wyglądu auta klanowego, nie sugerujcie się wyglądem tego auta.

Mi osobiście całe auto nie podoba się specjalnie, pracuje ciągle nad wymyśleniem czegoś ładnegodo loga.

Co sądzicie o logo? :)

ixwcqu.png

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o kolory loga to można je dowolnie zmieniać. Umówmy się jednak do wieczora na jakiś konkretny kolor a ja może zaraz dam tutorial jak zrobić takie logo :)

Wiadomo też, że zależnie od koloru auta, kolor loga się może zmienić :) jednak polecam żebyśmy auta w miarę ujednolicili.

Tu moja propozycja prostego malowania na to jak może wyglądać auto (oczywiście wstępnie, później będę starał się stworzyć jak najlepszy projekt auta i dość łatwy do zrobienia)

Nie chcę robić nic skomplikowanego, szczególnie, że czasu mamy nie wiele do startu zlotu :)

2l96sqp.jpg

142g9ox.png

Opublikowano

Żeby zrobić coś porządnego potrzeba ze 2 godziny myślenia i próbowania a zlot jest o 19:00 ^^

Nie mam już czasu na nowe projekty bo czekam aż mi się zrenderuje filmik z instrukcją do tego.

Oczywiście nie nalegam na robienie takiego auta, każdy może zrobić jakie chce :)

za jakieś pół godziny może odrobine dłużej będzie filmik na YT o ile dobrze pójdzie bo mój internet nie jest za dobry w uploadzie ^^

142g9ox.png

Opublikowano

A może każdy wbije na ts tak o 18:30/45 ? :P

Ja będę o 18:30 więc zapraszam chętnych do pogadania. :)

Wszyscy obowiązkowo muszą być o 19:00, ponieważ będzie rejestracja Was przez administratora ts.

Co do projektu Roiccrx to zapraszam Cię na PW do tego wspólnego tematu i tam przedstawiaj projekty.

PS. Pasowało by zrobić jeszcze litery P i C, bo samo M słabo wygląda. Ale podoba mi się :) .

Opublikowano

Ja będę o 18:30 więc zapraszam chętnych do pogadania.

Wszyscy obowiązkowo muszą być o 19:00, ponieważ będzie rejestracja Was przez administratora ts.

A pytanie, bo słyszałem że skorpion nie ma hasła do naszego kanału bo niby jest złe, to co w gościnnym 1 ?

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

A pytanie, bo słyszałem że skorpion nie ma hasła do naszego kanału bo niby jest złe, to co w gościnnym 1 ?

Tak, wchodzimy do kanału Gościnny 1, ponieważ na tym zlocie będą osoby poza RT.

PS. Ja mam hasło to tego kanału, ale udostępnię je tylko członka RT. ;)

Opublikowano

Oto film instruktażowy z autem. Jeśli ktoś chce zapraszam do zrobienia, ja będę w takich barwach.

Co do dopisania literek P i C to moge to zrobić za pomocą gotowych naklejek, lub jakieś proste za pomocą kształtów.

W innym przypadku zrobienie auta to będzie tylko gołodupiec z logiem...

A i jeszcze pytanie odnośnie kanału TS. Podaliście server, którego nie moge za cholere znaleźć. To jakiś prywatny serv czy cały czas jest dostępny?

142g9ox.png

Opublikowano

Oto film instruktażowy z autem. Jeśli ktoś chce zapraszam do zrobienia, ja będę w takich barwach.

Co do dopisania literek P i C to moge to zrobić za pomocą gotowych naklejek, lub jakieś proste za pomocą kształtów.

W innym przypadku zrobienie auta to będzie tylko gołodupiec z logiem...

A i jeszcze pytanie odnośnie kanału TS. Podaliście server, którego nie moge za cholere znaleźć. To jakiś prywatny serv czy cały czas jest dostępny?

Ten filmik, który udostępniłeś jest prywatny.

Jeśli ktoś nie może wejść, to proszę w Serwer Adress wpisywać ts3-online.pl , a nie public-ts3.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...