Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gry z PC na PS3

Sokol1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wytam wszystkich. Myślę nad kupnem ps3 ale mam jeden baaaardzo wieeelki dylemat. Mianowicie czy jest jakiś sposób by gry z pc chodziły na ps3? Program chack lub cuś?

Drugi dylemat jest taki czy jak na ps3 będe miał pirackie gry np jak wezme jakas na testa czy warto kupić, a mam jeszcze jakiegoś innego oryginała np bf3 to czy to że posiadam piracką wersje gry nie będzie miało wpływu na dostęp do multi w grze oryginalnej?

Czeci dylemat jest taki czy grając w multi np bf3 na ps3 będe miał dostęp do serwera na którym gra mój kolega z PC?

Opublikowano

1.nie

2.jeśli połączysz się z netem przez pirata to już chyba nie pograsz w żadną grę przez neta

3.Z tego co mi wiadomo to nie

1330007971-U359964.png

Opublikowano

1. Nie

2. Jeśli chcesz przerobić konsolę to nie kupuj gier, istnieją przeróbki oferujące grę po sieci ale ban jest nieunikniony. Albo grasz na oryginałach w sieci albo chwilowo na piracie i ban na MAC konsoli

3. Gry na PC i te konsolowe mają osobne serwery, póki co nie ma możliwości gry PC vs konsola

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...