Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Publikacja]| Z | Over Mu | Ver. Ex702 | Exp: x800 | Drop : 40% |

maopt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pralka jest tak jak powinna być, CW nie działa ponieważ nie jest podpięty GS_CS, nie da się zrobić 3 rd questa, ponieważnie ma GS_CS, drop jeweli będzie wyregulowany jutro, sprawdzę tego mg też jutro.

Opublikowano

Pewnie... pralka jest zajebista, twoj % zależy od tego gdzie dasz swój itemek, na 100% da się spalić, wszystko gra..

Opublikowano

Że Ci pralka pokazuje 1% czy 100% to jest poprostu vizual bug.

Pralka powinna już działać.

Zapraszam do testowania postaci na full statach PvP i full setach!

Chętni pisać pw.

Proszę administrację mpcforum o usunięcię tego tematu.

Dziękuje.

Powstał nowy!

Opublikowano

Chyba chcecie tylko zebrać kasę za tego vip'a. Jak jest taka różnica miedzy normalnym a vipem to myślicie ze osoby będą kupować i tylko kasę na tym zbijecie a serwer po miesiącu R.I.P tak ja to widze.

Opublikowano

Nie wazne jak jest na vipie a na normalym servie jezeli bedzie atmosfera + serwer ktory zaspokoi wymogi graczy to przetrwa mnie interesuje bardziej ten start....

7.7 powaznie chcecie go zrobic w niedziele gdzie na nastepny dzien ludzie maja prace itd?,proponowalbym zrobic go w sobote , oraz arena jest zlym rozwiazaniem bo fajniejsza jest gra gdy gracze sa na kazdej mapie nie tylko na arenie oraz bedzie taka gra dobic lvl do areny i afk ,rr i tak w kolko ale nie ja jestem adminem wiec prosze zwrocic na to uwage.po tygodniu juz beda pierwsze gr i w chooy rr , co moim zdaniem zniecheci nowych graczy zeby zaczac grac.

Opublikowano

witam. Mam kilka pytań.

1.Można prosić o link do stronki?

2.gdzie można założyć konto?

3. czy też komuś migaja (skakaja) czarne paski jak wyswietla sie logowanie ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam.

Rejestracja dostępna od jutra od godziny 20:00.
Aktualnie jest uploadowany klient, lecz z mojego laptopa i mojego domu gdzie mam łącze uploadu 512 kbps to jednak troszeczkę zajmuję więc nie wiem czy podam link dzisiaj tak o 24 czy też dopiero jutro po 17.
Jutro również zostanie udostępniony regulamin serwera.
Serwery PvP jak i VIP zostały już skonfigurowane, mam nadzieje, że niczego nie przeoczyłem i na starcie nic nie wyniknie co nie powinno.

Pozdrawiam,
maopt.

Opublikowano

To ja podziekuje.

Szybki ripek bedzie.

robin_van_persie_signature_by_jopeczek7-

Glory Glory Man United! Glory Glory Man United! Glory Glory Man United!

Opublikowano

jakaś stronka jest już ? rejestracja i te sprawy. Pytanie do Wszystkich : czy też komuś skaczą czarne paski na całym ekranie przy logowaniu ?

Opublikowano

Witam,

Pieniądze z donate i vipa nie idą do mnie do portfela, lecz na utrzymanie serwera.

Cena Full EQ to około 150 zł. więc nie tak mało.

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...