Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balantia.pl Koniec?

xvrek

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dobrze zrobili?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pisze ta duksuje, ponieważ ok 30min temu na forum Balantia.pl została podana informacja:

Witajcie.. sad.png

Serwer Balantia.pl kończy swoją działalność z dniem jutrzejszym(tj. 20 Czerwca 2013). Jest nam bardzo ciężko o tym pisać, koniec końcem to pożegnania są najtrudniejsze.
Chcielibyśmy was serdecznie przeprosić za nasze błędy, a było ich naprawdę wiele. Nie jest nam łatwo, ale owa sytuacja zmusza nas do takiej decyzji.
Jednak to nie jest koniec naszej przygody z grą Metin2. Wrócimy w ciągu kilku miesięcy (ok. 3-4) z nowym projektem bazującym na strukturze Balantii, jednak nie takim samym. Tym razem z wielkim doświadczeniem, umiejętnościami oraz zgraną ekipą.
Dziękujemy wam za wspólnie spędzony czas, wspaniałą atmosferę i wiele niezapomnianych chwil. Jeszcze raz przepraszamy i mamy nadzieję że i wy zagościcie na nowym serwerze, gdzie zostaniecie gorąco powitani. Więcej informacji wkrótce.

Pozdrawiamy,

Ekipa Balantia.pl.

Napisali , że w ciągu 3-4 miesięcy będzie nowy projekt a na facebook'u, że Algoria startuje w połowie Lipca -.-

Oraz Hikari zapewniał w filmiku na yt, że Balantia nie padnie bo zarabia sama na siebie.

Co o tym myślicie? Administracja dobrze zrobiła? Z tego co wiem co raz mniej graczy tam grało...

Opublikowano

Stawiają nowy serwer - Algoria. Huk w oko dla hikariego - wojownika z grzywką ^^ Sensual stawiaj coś ala alamut, to było coś! Bez żadnych cip z YT.

Opublikowano

Stawiają nowy serwer - Algoria. Huk w oko dla hikariego - wojownika z grzywką ^^ Sensual stawiaj coś ala alamut, to było coś! Bez żadnych cip z YT.

YT to dobra forma reklamy, jednakże głupim kosztem. Hikari, który tak promował Balantię, po informacji że upada zwyczajnie uciekł i od razu wrzucał filmiki z Algorii. To jest żałosne.

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

Uwierz,ze te 500online bylo.Hikari w jednym ze swoich filmikow zapewnial,ze balantia wychodzi na swoje i predko nie padnie.Mowil to kilka dni temu.Jestem rozczarowany,poniewaz czasu spedzonego na serwerze nikt mi nie zwroci.

Srij9JT.png

Opublikowano

No coz zawiedli graczy zacząłem tak grać i było ok mialem przerwe zmienili w huy rzeczy na gorsze to masakra ze na 10 z rekawica na 30 min z metka 15 nawet 1 ku nie poleci nie mowiac o wyzszych lv nie zagram i nie polecam nowego serwera jaki i administracji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...