Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak sprzedać T26E4 za gold ?

Zaacny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da sie sprzedać czołgów premium za golda ( przynajmniej tego, o innych nie wiem ) :D , też myślałem kiedyś czy jakoś sie da ,ale wychodzi na to,że da sie tylko za kredyty :)

Opublikowano

Jego będzie można sprzedać po tych zmianach pancerza "historycznych" tylko nie wiem czy juz miał je w tym patchu czy nie

Kurde.. a już miałem dzisiaj kupować T34.. no nic.

Temat do zamknięcia. KONIEC DODAWANIE ODPOWIEDZI

x

Opublikowano

Nie oplłaca sie sprzedawac bedzie zmiejszony pancerz ale bedzie wieksza penetracja i szybszy bedzie wiec sie zastanów / bedzie mozna sprzedac za golda ale dopiero po next up date

Opublikowano

Nie oplłaca sie sprzedawac bedzie zmiejszony pancerz ale bedzie wieksza penetracja i szybszy bedzie wiec sie zastanów / bedzie mozna sprzedac za golda ale dopiero po next up date

Nie jest potwierdzone nigdzie że dostanie większą penetracje.

76561198001815076.png
Opublikowano

pancerz nie bedzie mniejszy bedzie taki sam tylko inaczej okątowany co wiecej były prowadzone testy i ten nowy "historyczny" odbija (pożera) pociski dokładnie tak samo

Pancerz teoretycznie będzie taki sam, ale praktycznie nie. Mniejszy kąt znacznie zmniejszy jego wartość.

I nawet jak mu dadzą ten 550-580?? K.M silnik to nadal będzie baaaardzo wolnym czołgiem. Decyzja podjęta :)

SP to nie jest czołg dla mnie..

Uwielbiam LT i MT- dlatego zastanawiam się nad FCM 50t. Ale mam wątpliwość, bo podobno zarabia najmniej z 8-ek premium tanków.

x

Opublikowano

Pancerz teoretycznie będzie taki sam, ale praktycznie nie. Mniejszy kąt znacznie zmniejszy jego wartość.

I nawet jak mu dadzą ten 550-580?? K.M silnik to nadal będzie baaaardzo wolnym czołgiem. Decyzja podjęta :)

Uwielbiam LT i MT- dlatego zastanawiam się nad FCM 50t. Ale mam wątpliwość, bo podobno zarabia najmniej z 8-ek premium tanków.

Słowo klucz: podobno.

76561198001815076.png
Opublikowano

Zaacny

Napisano dziś, 08:35

Fcm jest jednym z lepszych zarabiaczy 8 poziomu

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

SP już łapie w kadłub od 8 tierów bójcie sie boga co będzie po 8.7.

Bez tej płyty jest maskra .

Dobrze zrobiłem kupując od razu T34 wam tez radze sellnąć SuperShita .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

w 8.7 SP będzie do sprzedania na golda.

ciekawe skąd masz info...

Opublikowano

W 8.7 będzie można sprzedać Super Pershinga za golda. Nie pytajcie skąd ktoś ma info wystarczy szukac go innym forum. Jest takie przysłowie "Szukaj, a znajdziesz" .

CO JE GRANE ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...