Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FreeBuild][FreeDzialki]WHITE[PraceJobs]CRAFT[MobArena][Sklepy]

sebaminecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam ten serwer !

Zero lagów , mili gracze , ogarnięci i pomocni admini :)

Są też parkury i mob \arena , aby zwalczać nudę .

Bardzooo fajny serwer !@!

Opublikowano

Serwer jak serwer nic ciekawego :(
Coś takiego nie jest trudno zrobić ale plusik za chęci :D

Bania u cygana bania u cygana hej bania u cygana do ranaaaa bania u cygana hej

Opublikowano

Wszedłem, przeczytałem pierwszy punkt regulaminu "admin ma zawsze racje" wyszedłem. Nie polecam grać na takich serwerach, bo nawet jeżeli to administrator się pomyli to obwiniany za to jest gracz...

PS. Bardzo gorąco czekam na odpowiedź ze strony kogoś z administracji na ten post.

Opublikowano

"Jeżeli Ci się nie podoba to do widzenia chyba normalne co?" strata graczy na samym początku nie jest wskazana, taka moja drobna uwaga, zrobisz jak zechcesz.

Opublikowano

Wszedłem, przeczytałem pierwszy punkt regulaminu "admin ma zawsze racje" wyszedłem. Nie polecam grać na takich serwerach, bo nawet jeżeli to administrator się pomyli to obwiniany za to jest gracz...

PS. Bardzo gorąco czekam na odpowiedź ze strony kogoś z administracji na ten post.

Polecam przeczytać punkt 2 "Jeśli uważasz że admin się myli sprawdź punkt 1" ... też nie polecam zbytnio serwera ;)

- Albo na serwerze są duże lagi, Albo widziałem jakiegoś gracza z nodusem ;3

- Spawn na środku pustej mapy nie wiadomo co to za serwer ani nic ;3

+ Za ładnie w miarę skonfigurowanie pluginów.

Ogólna ocena - 3.5/10

Opublikowano

@up to samo ja

Nie polecam totalnie nieogarnięta administracja oraz mapka ale pluginy mogą być

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Hehe czemu ty tak odrazu osądzasz nie jest odrazu obwiniany. Jeżeli Ci się nie podoba to do widzenia chyba normalne co?

Nie polecam grać na servie jak widać admin/mod jest dość nie miły i tak jak kolega powiedział jak admin się pomyli to kop dla gracza ;)

Opublikowano

Człowieku nie było Cie nawet na serwerze i się tutaj udzielasz widać że masz tyle postów za nic. A za brzydkie słowa są ostrzeżenia ; ] !

LUDZIE PODAJCIE MI JEDEN PRZYKŁAD W CZYM ADMIN SIĘ POMYLIŁ WOBEC JAKIEGOŚ GRACZA? WY TYLKO PATRZYCIE NA REGULAMIN JAK WCHODZICIE I WYCHODZICIE Z SERWERA WEJDŹCIE POGRAJCIE I ZOBACZCIE JAK JEST. WIDAĆ ŻE "GIMBUSY"

Opublikowano

Polecam ten serwer

- Miła, pomocna administracja, gracze także pomocni

- Ciekawe , dobrze skonfigurowane pluginy

- brak lagów

Gram od dzisiaj a serwer już mi się bardzo podoba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...