Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ravia- Zarobek

Fresko12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Gram na Ravi jakieś 2 miesiące i przez ten czas praktycznie nic nie osiągnąłem... 50 lvl woj silne m6.... eq w miarę.. I teraz pytanie jak tutaj zarabiać..

-Runy- wbijam o 1 w nocy patrze stoi 99 lvl i pilnuje spota. - odpada
- hematy, w hu* ludzi .- odpada
- meinty czyli dużo ludzi i narazie się nie opłaca ponieważ tylko aura i ostrze kosztuje dużo a reszta nic...
I metiny m2 itd. to samo..

Teraz proszę objaśnić mi jak wy zarabiacie ?

-

Opublikowano

Racja na hematach jest dużo osób ale jest to jeden z lepszych jak nie najlepszych sposobów na zarobek.

7lvl w m1 z rękawica i pelerynkami i cud miód malina.

1337113491-U379973.png

Opublikowano

2 dni temu wróciłem do gry od nowa. Kiedyś grałem to całkiem całkiem leciały szkaty.

wiesz jeśli dużo osób dropi tak tzn ze jest to opłacalne ;)

1337113491-U379973.png

Budowniczy
Opublikowano

Ja wbilem w 4 dni 75 a wczesniej zarabialem na przetopach praktycznie nikogo nie ma albo na hematach ale kumpel 90 bm'em mi spota odbijal u ciebie widze to nie mozliwe wiec zrob sobie 3-4 postacie z tego 3 obojetnie jakie na przetopy ogarniasz sobie kazde ch i jedna to ma byc sura wp albo metki 50-65 lub na mniejszem levelu bijesz kapitany z czego leci Ci klucz dropniesz pare otwierasz kufer no i moze poleci Ci lustro.

Powiedz mi ten 50 to jaka profesja co ja odwala napisales ze woj mental to jesli masz sporo defa hp i bufy nawet tak z 40% to metiny na eeeee no tam gdzie jest 9 ogonow wyleciala mi nazwa mapy bijesz metiny poprostu tam nic wiecej nic mniej w sumie jak masz troche czasu to zrob kilka postaci kupujesz pare stalek i moze Ci ktoras wejdzie w dt ale to naprawde dlugo zajmuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...