Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostatni tydzień w szkole

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej gimbusy, proponuję pewną zabawę

Wydaje mi się, że w każdej szkole jest wi-fi, z którego korzystają uczniowie (wchodzą na fejsa ze swoich komórek)

Tak więc proponuję zrobić to samo, ale innym programem. Pobieracie FaceNiffa na zrootowanego smartfona, łączycie się z siecią i profit. Teraz możecie zmieniać wszystkim w profilach co chcecie, bo korzystacie z tej samej sesji. Nie wykryją was jeśli nikt wam nie zajrzy do telefonu albo nie bedziecie sie tym chwalic.

Co o tym myślicie?

Opublikowano

Niestety nie mam zrootowanego smartfona ;/ A może i to zadziała, ale sam nie wiem. U nas również sieci nauczycieli są na hasło, a dla uczniów hotspot. I tak większość zna hasła do sieci nauczycieli ;) Ostatnio nawet pani (nauczycielka) nie wiedziała jakie jest hasło, to podaliśmy a ona o.O:D

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Root czyli uzyskanie wszystkich możliwości z urządzenia np. czysty, niezrootowany telefon nie pozwoli na podkręcenie procesora a dzięki rootowi można ;)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Hej gimbusie!

Ja mam hasło na wi-fi w szkole,

ale komuś tam udało się hasło złamać i okazało się, że brzmi ono: "patologia". -,-

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

No niestety. Nie jestem gimbusem a autor tego tematu chyba nie wie co to kultura ?

Znawca się znalazł a sam jak gimbus się zachowuje.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Czyli jak mam smartfona z plusa to się tym nie pobawię tak?

jeżeli masz smartfon z systemem android to możesz zrobić tzw. root. nie ma różnicy skąd masz telefon po prostu wystarczy sam system. Ściągasz specjalne programy które instalujesz na telefonie ; dzięki nim jakby odblokowuje ci się smartfon w takim sensie że możesz wykorzystać jego maksymalne możliwości + odpalić dodatkowe programy. Wiąże się to z możliwością zepsucia telefonu lecz to jest niemal niemożliwe , lecz musisz pamiętać że robiąc root tracisz gwarancje no chyba że go usuniesz

Opublikowano

U mnie w szkole mają zajebiste hasło "QwertyuioP" :D

Ogarne jakiś stary telefon,zrootuje go i zobacze,bo mojego nie chce rootowac :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

U mnie w szkole mają zajebiste hasło "QwertyuioP" :D

Ogarne jakiś stary telefon,zrootuje go i zobacze,bo mojego nie chce rootowac :D

Stary - u mnie jest zaq1@WSX. Podesle ktos tuta jak zrootowac?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Ja niedawno sobie zrootowałem i spróbuje. Co dokładnie robi ten program?

Co do tych nie wierzących. Root to jest dostęp do plików systemowych. Jak nie masz zrootowanego smartphona to masz dostęp tylko do plików karty pamięci.

U mnie hasło jest z samych cyferek, ale kumpel pomaga nie ogarniętym nauczycielom i kazał jednemu napisać mu hasło do wifi, bo musi sieć zresetować. Idiota dał się nabrać i cała szkoła ma hasło :D

Ale ten program to shit. Tylko 3 konta facebook, a kupienie pełnej wersji kosztuje 3,5£. Może to nie aż tak dużo, ale trzeba zapłacić kartą płatniczą, a ja nie mam :(

Opublikowano

Ciekawe zajęcie, aż tak wam nudno w tych szkołach że musicie się w takie rzeczy bawić ? Na spacer wyjdzcie, mame na loda zaproś, albo psa wyprowadz.

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...