Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z metinem

FiFaLaJaDa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, gdyz gdy chce wlaczyc metina wyskakuje mi LOG a w nim Sorry, your system does not 3D graphics , please check your hardware and system confiregation then try again.

a wiec mam 17 przestrzalaych sterownikow gdy chce je zaaktualizowac blad mi wychodzi " nie mozna kontyuowac pracy Kreatora aktualizacji sprzetu...

Proszę pomozcie mi...

Opublikowano

@Up
Jeżeli to mu nie pomoże (pisze że ma błąd podczas aktualizacji) to po prostu niech wpisze model karty w google :D i pobierze najnowsze sterowniki. Jak to nie pomoże to musisz kupić nową kartę :D

competitions,proportional,456,186,60fbec

Opublikowano

kartę graficzną mam ATI radeon x1300/x1500 series

2 karta ATI radeon x1300/x1500 series secondary.

up sprobuje z tym modelem.

Hawaj wyraznie pisze ze mi wtedy blad wyskakuje...

NapieprzamSalta ciekawe jakzainstalowac gdy chce zainstalowac jakis sterownik rowniez blad mi wychodzi.

Gdyz dodam ze jak teraz odpalam kompa jakies rozowe paski na monitorze mam ... pomozcie..

Opublikowano

kartę graficzną mam ATI radeon x1300/x1500 series

2 karta ATI radeon x1300/x1500 series secondary.

up sprobuje z tym modelem.

Hawaj wyraznie pisze ze mi wtedy blad wyskakuje...

NapieprzamSalta ciekawe jakzainstalowac gdy chce zainstalowac jakis sterownik rowniez blad mi wychodzi.

Gdyz dodam ze jak teraz odpalam kompa jakies rozowe paski na monitorze mam ... pomozcie..

Skoro masz 'paski' to znaczy, że możesz mieć zjechaną karte albo się grzeje(brak chłodzenia?).

A tak w ogóle to..wybacz, ale ta karta jest za słaba.

http://benchit.pl/karty+graficzne/ATI/Radeon/X1300/-/128

Stery nic nie dadzą.

Nie pozostaje ci nic innego jak zakupienie nowej karty graficznej(lepszej)

Opublikowano

Strony producenta kraty Graficznej ;)

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem, gdyz gdy chce wlaczyc metina wyskakuje mi LOG a w nim Sorry, your system does not 3D graphics , please check your hardware and system confiregation then try again.

a wiec mam 17 przestrzalaych sterownikow gdy chce je zaaktualizowac blad mi wychodzi " nie mozna kontyuowac pracy Kreatora aktualizacji sprzetu...

Proszę pomozcie mi...

Zanstaluj stery do karty graficzne.

Sciągnij z oryginalnej strony sterowniki do karty graficznej.

@EDIT,

Musisz mieć zepsutą karte graficzną jak masz paski. Nic na to nie poradzisz, miałem tak samo na starej... Przykro mi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...