Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Wybieranie Postaci

TeDPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam tylko jedno zasadnicze pytanie...

Dlaczego robicie/kopiujecie wizualne ciekawostki do klienta gry, skoro znaczny procent

decydujący o popularności Naszych serwerów leży właśnie po stronie serwerowej, a nie klienta?

Owszem, ładna papeteria zwraca uwagę i zachęca do sięgnięcia po "towar", ale co z tego, jeśli

ten "towar" z zewnątrz jest ładny, ale w środku wygląda jak zgniłe jabłko?

W tym temacie plus powinien polecieć do autora modyfikacji, a nie do plagiatora, niemniej jednak

pomysł jest trafiony, aczkolwiek mam wrażenie, że skopiowany z Perfect World International.

dbac123b51c565fad66dd7d1a112a4a713417099

arijh2.jpg

Opublikowano

Ja mam tylko jedno zasadnicze pytanie...

Dlaczego robicie/kopiujecie wizualne ciekawostki do klienta gry, skoro znaczny procent

decydujący o popularności Naszych serwerów leży właśnie po stronie serwerowej, a nie klienta?

Owszem, ładna papeteria zwraca uwagę i zachęca do sięgnięcia po "towar", ale co z tego, jeśli

ten "towar" z zewnątrz jest ładny, ale w środku wygląda jak zgniłe jabłko?

W tym temacie plus powinien polecieć do autora modyfikacji, a nie do plagiatora, niemniej jednak

pomysł jest trafiony, aczkolwiek mam wrażenie, że skopiowany z Perfect World International.

dbac123b51c565fad66dd7d1a112a4a713417099

Nie trafiłeś, to jest wzięte z Aiona. :D

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Napisałem, że mam wrażenie :)

PWI ma układ wertykalny, a to horyzontalny. Ja mało gram w mmo, bo praca i dom nie dają mi dużej swobody w tej mierze.

arijh2.jpg

Opublikowano

Czekałem dość długo, aż się to pojawi to tutaj. Nawet sie nie pofatygowałeś spolszczyć to i naprawić. Nie ładnie...

@topic

Nie polecam ściągać tego. Na większości klientach wyskoczy wam log a w najlepszym przypadku będziecie mogli stworzyć tylko wojownika.

Opublikowano

Czekałem dość długo, aż się to pojawi to tutaj. Nawet sie nie pofatygowałeś spolszczyć to i naprawić. Nie ładnie...

@topic

Nie polecam ściągać tego. Na większości klientach wyskoczy wam log a w najlepszym przypadku będziecie mogli stworzyć tylko wojownika.

Zwykle jak się nie umie dodać to tak jest.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

A ja mam prośbę. Mógłby ktoś napisać krótki TuTdo tych pliczków? Rozumiem, że w przypadku zawartości folderów locale, root i uisctript to wkleić ją do zawartości root, locale i uiscipt mojego klienta. Ale zostaje jeszcze plik xml, to do czego on ma służyć? Czy z nim nic nie robić po prostu?

Jak podmieniam i odpalam grę, to mi ją od razu wyłącza i usuwa plik exe. Czy ktoś wie o co chodzi? <Antywirus OFF>

Jak spowrotem podmieniłem na stare root, locale i uiscript, to dalej mi wyłącza grę i kasuje exe... Co jest? :huh:

• 1 miesiąc temu...
  • 9 miesięcy temu...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...