Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Warz - Disconnected from server.

miki4400

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem otóż jakiś czas temu normalnie mogłem grać w warZ na wszystkich serwerach, Eu Us i Ru , teraz nie wiem naprawdę co się stało i mogę grać jedynie na niektórych serwerach RU ! O grze na serwerach US i EU mogę jedynie pomarzyć . Problem polega na tym iż wchodząc na serwer mam napis " Disconnected From Server" , myślałem ze to wina komputera lub internetu lub patchu jakiegoś , lecz wchodząc u znajomego na konto moje, był ten sam problem. Proszę o pomoc.

76561198052977724.png

Opublikowano

Ja tak dzisiaj miałem, ponieważ kliknąłem ALT+TAB. Widocznie to leży po stronie gry, bo co my złego niby robimy? Należy czekać, aż naprawią uprzykrzające życiu graczom błędy.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Jeżeli to przez to , to śmiechu warte, specjalnie gram na Window Mode żeby spokojnie szybko przejść do innych funkcji komputera za pomocą ALT+TAB a to u nich psuje -.- Smiać się czy płakać...

76561198052977724.png

Opublikowano

Punkbuster cie wywala z serwera xD

Wiem bo mam to samo. Gdy naciskasz ALT TAB to punkbuster wyłącza się i cie wywala, ale nie jest tak zawsze. Tylko czasem

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Jak dobrze przeczytałem to jak wchodzisz na serwer ci wyskakuje napis więc to przez buga nie może być.

A jeśli u kolegi też to nie wiem przez co to wina.

Może poprostu na serwerach RU cię wywala.

U kolegi na swoim koncie też miałeś tylko RU serwery?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Noroxor dobrze mnie zrozumiales , tylko na niektore serwery RU moge wchodzic u siebie , jak i u niego . Napisalem do supportu ich o tym , ale odpowiedz ktora dostalem nic nie pomogla.

76561198052977724.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...