Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ostatni tydzień roku szkolnego

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nudzi Ci się ? To pijesz piwo, chłopie z takim podejściem to jak ty swoje dzieci wychowasz ? Bedzie im nudno to zamiast pójść z nimi się pobawić na plac zabaw, dasz im piwo. Nie rozmawiam tu o osobach z liceum czy technikum, tylko o podstawówce i gimnazjum, pijesz piwo bo inni pija i cie namawiaja, sam jestes szefem swojego zycia i masz prawo powiedzieć nie, zastanów się jak w takim młodym wieku zaczniesz pić, co z ciebie będzie za 10 lat. Powiesz że jedno nie zaszkodzi, oczywiście jedno nie, ale nigdy się na jednym nie konczy i potem zabawa bez tego jest sztuczna, jak jesteś młody przestań póki możesz, a jak tak bardzo będziesz chciał, zacznij się bawić jak się w pełni rozwiniesz :) Autor tematu powinien być wdzięczny rodzicom, za to że chcą, aby chodził do szkoły i miał wspomnienia, bo wakacje przesiedzi przed kompem i co bedzie opowiadał dziewczynie, czy dzieciom, że w wieku 12 lat zrobił coś tam i wbił coś tam w pikselozie ?

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Nawet nic by ci się nie stało gdybyś poszedł na wagary. Oceny wystawione, zachowanie i tak dalej też, więc w czym problem. Powiedz rodzicom, że na lekcjach nie robicie nic ciekawego tylko oglądacie filmy i nudzicie się (chyba, że robicie następną książkę i uczycie się). Myślę, że to bezsens chodzić do szkoły skoro tak czy siak siedzimy i oglądamy filmy.

Opublikowano

Proste. Idź do szkoły na 1h zbierz kolegów i "Heja" idziecie obojętnie gdzie policjia i straż miejska nawet już nie ragują choć nie obiecuję bo zależy gdzie mieszkasz : ) u mnie to nawet jak pójde do szkoły to bez sens bo dyrektorka przyjdzie i odwoła lekcje bo są 2 osoby ; ) . I like my school .

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Powiedz im ,że już nie jest sprawdzona obecność ^^

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Y może po prostu idź na wagary? xD Ja sobie codziennie chodzę z kumplami na stadion, skatepark, do kafejki albo na plaże i jest git ;D

Opublikowano

Powiedz po prostu, że nie ma nic ciekawego i nic nie robicie. Możesz również iść na wagary w końcu frekwencja nie jest już liczona. Ostatnio rozmyślam po co w ogóle chodzić do szkoły skoro już oceny wystawione. Nie lepiej wystawić oceny, świadectwa i koniec? :P

Opublikowano

HEh jezeli twoi rodzice pracuja idz na peirwsza godzine zwin sie i wroc do domu ;) . nie musza o wszystkim wiedziec poza tym juz i tak nie ma sensu i to nic nie zmien iczy bedziesz w szkole czy nie .

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Ale myślę, że autor wolałby sobie pospać do 11, a nie wstawać i tak o 7 i iść na wagary.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Moja mama.. prawie nigdy nie pozwala mi nie iść do szkoły.. Lecz przekonałem ją dzisiaj następującymi argumentami ! :D

- Jest w ch** ciepło, w klasach nie da się wytrzymać, nie ma czym oddychać.

- Dzisiaj nikt z chłopaków nie idzie do szkoły (koledzy z którymi dobrze mi się gada)

- I tak nie dostanę żadnej oceny, bo już są powystawiane

- Nie opłaca mi się chodzić, bo w szkole tylko siedzimy i męczymy się w klasie bez powietrza..

- Lepiej gdy zostanę w domu, wyśpię się i będę mógł coś zrobić koło domu - (np. wykosić trawę ^^)

//Reklama OFF.

Opublikowano

Moja mama.. prawie nigdy nie pozwala mi nie iść do szkoły.. Lecz przekonałem ją dzisiaj następującymi argumentami ! :D

- Jest w ch** ciepło, w klasach nie da się wytrzymać, nie ma czym oddychać.

- Dzisiaj nikt z chłopaków nie idzie do szkoły (koledzy z którymi dobrze mi się gada)

- I tak nie dostanę żadnej oceny, bo już są powystawiane

- Nie opłaca mi się chodzić, bo w szkole tylko siedzimy i męczymy się w klasie bez powietrza..

- Lepiej gdy zostanę w domu, wyśpię się i będę mógł coś zrobić koło domu - (np. wykosić trawę ^^)

- W sobotę? Nie dziwota że pozwoliła ;)

- Przekląłeś do matki?

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Nie wiem jak jest u was ale jak ja nie chce to po prostu mówię mamie i nie ide, zawsze mówiła że to moja sprawa załatwić sobie później lekcje czy napisać test
Ale jeśli chodzi o teraz czyli koniec roku szkolnego to wyjdź do jakiegoś kolegi, wróć za godzine i powiedz że kilka osób z klasy przyszło i nie ma lekcji. A w następne dni mów że Ci się po prostu znowu na marne nie chce jeździć xD

mg7k04q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...