Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ostatni tydzień roku szkolnego

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mówię mamie :

Mamo i tak mam wystawione oceny nic już nie dostane, nie idę do szkoły.

I to działa ;D.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Powiedz mamie że w ostatnim tygodniu są apele na które nie trzeba chodzić.

Albo po prostu wyjdź do szkoły i nagle niespodziewanie skręcisz i pójdziesz na wagary.

Opublikowano

Wy kurwa debile, to że są oceny wystawione nic nie znaczy, najwazniejsza jest rada pedagogiczna i jak uznają że olałes ostatni tydzien to spodziewaj sie obnizonej oceny z zachowania, a na co ci to

Opublikowano

Skoro sie pyta o taka rzecz, musi być w młodym wieku, a wy go namawiacie do picia piwa czy ucieczek. Chłopaczyno ciesz się że możesz iść do szkoły i korzystaj z tego luzu w szkole, a nie chcesz siedzieć przed komputerem, nie marnuj tego czasu. :)

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

W połowie wakacji, będzie Ci się nudzić za znajomymi, więc wykorzystaj teraz ten czas, skoro i tak nie musisz się nic uczyć. A na świadectwie, nie ma już "nieusprawiedliwionych" więc nie masz się o co martwić, no chyba że macie jakiegoś wrednego wychowawcę ;p Przyjdź na 2-3 lekcje a potem zwiej, i jak Ci się mama spyta co tak wcześnie to powiedz, że było gorąco i nie chciało Ci się siedzieć, więc już będzie po fakcie i Ci napisze potem usprawiedliwienie. A jak jesteś już po radzie pedagogicznej to już sobie olej wszystko.

Opublikowano

Skoro sie pyta o taka rzecz, musi być w młodym wieku, a wy go namawiacie do picia piwa czy ucieczek. Chłopaczyno ciesz się że możesz iść do szkoły i korzystaj z tego luzu w szkole, a nie chcesz siedzieć przed komputerem, nie marnuj tego czasu. :)

Aż ciężko w to uwierzyć, ale to prawda. W 1 gimnazjum dziewczyny umawiają się na "hlanie pszed szkolom" i "brofce po szkole".

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

U mnie 3/4 szkoly pije ;x I jakoś nikt sie nie chwali, nikt nie ma z tym problemu, po prostu im sie nudzi

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...