Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi przy ruszaniu myszki MT2

Chocoszok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam lagi przy ruszaniu myszki w metin2 Priv wogóle nie wiem czemu grałem może rok temu to wogóle nie miałem problemu z lagami. A teraz gdy poruszam myszka szybko albo tak sredno to zaczyna lagować.

POMOŻE KTOś?

Opublikowano

Spróbuj tak - Start -> Wyszukaj -> W wyszukiwaniu wpisz stij.exe . W międzyczasie otwórz menadżer zadań i znajdź procesc stij.exe. Gdy w wyszukiwaniu wyszuka ci już stij.exe kliknij prawym przyciskiem w menadźerze na proces stij.exe i wybierz zakończ proces. Od razu po tym usuń wcześniej wyszukany plik stij.exe i opróżnij kosz. Myślę, że pomoże. Rób to za każdym razem gdy problem wróci.

Opublikowano

Spróbuj tak - Start -> Wyszukaj -> W wyszukiwaniu wpisz stij.exe . W międzyczasie otwórz menadżer zadań i znajdź procesc stij.exe. Gdy w wyszukiwaniu wyszuka ci już stij.exe kliknij prawym przyciskiem w menadźerze na proces stij.exe i wybierz zakończ proces. Od razu po tym usuń wcześniej wyszukany plik stij.exe i opróżnij kosz. Myślę, że pomoże. Rób to za każdym razem gdy problem wróci.

I nic dalej tak samo

Jak usunąć dmwu.exe przez ten program robi się stij.exe?

Pomoże ktos ?

Opublikowano

Dzięki mi to właśnie pomogło. Już bez problemu chodzi cs i metek :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...