Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd

DlaGry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam prosbe gdy odpalam Pandore wyskakuje mi problem z aplikacją Pandora.exe i zostanie ona zamknięta pomoże ktoś

sterowniki mam sprawdzone i pobrane

reinstalacje nie pomagają

Opublikowano

niechce zainstalowac mi fremworka pisze ze ten program nie jest obslugiwany w tym systemie operacyjnym

Jakbym mógł tylko poprosić kogoś aby spatchowanego Klienta PandoryMT2 wrzucił gdzies do pobrania ale tak aby Client był spatchowany

Ref jak ktoś tak miał a rozwiązał ten problem to niech napisze jak to zrobił

ref

Opublikowano

włączałem już jako administrator ale nie pomaga ale najlepsze jest to że gdy sciągne go u kolegi np na Pendrive i wrzuce go na swojego kompa zrobie dokument txt i wlaczam przez ten dokument to działa ale niestety pendrive się na mnie obraził i się zje*** krotko mowiąc dlatego proszę jakby ktoś mógł o wrzucenie gdzies na hosting spatchowanego Clienta . Aha i po formacie normalnie mogłem pobrać Clienta ze strony głównej a teraz nie umiem a gdy patchera pobiore i chce go odpalić wyskakuje to okienko z góry dziękuje za pomoc dam + czy Łapke nwm co tu jest

Opublikowano

sproboje z tym 4.0 i zobacze czy mi go zainstaluje

pobrałem zainstalowałem net freamworka i dalej to okienko wyskakuje urochamiałem jako administrator i tez nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...