Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] kamer mod na ravii

falcao111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema. mam kamermoda i gram na ravii, gdy dropie hematy włączam opcje podnoszenia itemkow i w eq mam 1 hemata, gdy zaczynam dropic, postac sporadycznie podnosi hematy i co chwile musze wylaczac bicie i samemu podnosic. co w ustawieniach mam źle ?

Opublikowano

Zaznacz:

Auto pick up - ON

Auto drop hack(m) - ON

I powinno zbierać od razu hematy jak dropną. Jeżeli nie to powiem ci inny sposób.

Osobiście na modzie przez całą noc bo isamu Lamqa - Bez obrazy nie zbanował mnie i z podwójnym dropem z is oraz rękawicą na 2h na oficjalnym koncie ponad 500 hematów.

Opublikowano

Wpisz na czacie /hack i tam zaznacz autopickup i tam na dole jak masz ikonki zebys mial zielona fajke przy 3 rece :P

PS : teraz wgl nie banuja chyba ;D 3 botki juz 3 dni biegaja rangi rycerskie i nic :D

x2n.png

Opublikowano

Wpisz na czacie /hack i tam zaznacz autopickup i tam na dole jak masz ikonki zebys mial zielona fajke przy 3 rece :P

PS : teraz wgl nie banuja chyba ;D 3 botki juz 3 dni biegaja rangi rycerskie i nic :D

3dni? moje z 3tygodnie biegają

Z innej beczki. Podeślij moda na ravie. Chociaż pong :)

http://www.mpcforum.pl/topic/972070-tut-raviaeu-na-kamermodzie/

siema. mam kamermoda i gram na ravii, gdy dropie hematy włączam opcje podnoszenia itemkow i w eq mam 1 hemata, gdy zaczynam dropic, postac sporadycznie podnosi hematy i co chwile musze wylaczac bicie i samemu podnosic. co w ustawieniach mam źle ?

A masz wgrane pliki stad?

http://www.mpcforum.pl/topic/785103-tut-autopickup-na-wybrane-itemy-zrob-to-sam-poradnik-dla-srednio-zaawansowanych/

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...