Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] niebieskie i czerwone skrzynki Czy opłaca się ?

Mr.Misiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

według mnie to jest strata kasy... wolałbym dołożyć na Twoim miejscu 6 zł i kupić rabat na dwa miechy i on Ci się bardziej opłaci niz te skrzyneczki. :)

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Pojebao ? .. nie opłaca sie tego szajsu kupywac + gz za wydawanie kasy na burdelpoint

oplaca sie bo np z 20 masz 2lf4

A kumpel na kbocie z 22 skrzynek zielonych 4 lf4 wyciagnol ...

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Pojebao ? .. nie opłaca sie tego szajsu kupywac + gz za wydawanie kasy na burdelpoint

o.O ja z 40 kluczy dostałem tylko 1 moduł do stacji i nic więcej!

a co do skrzynek to uważam że niebieskich się nie opłaca kupować

Opublikowano

oplaca sie bo np z 20 masz 2lf4

Tylko ? Ja z 20 tych czerwonych wyciągnąłem za czasów początków tych skrzynek 8 laserków :P Warto było kupić ...

Grzeczniej, to jego kasa robi z nia co chce ... a co do zielonych skrzynek , do nich trzeba mieć poprostu szczęście, ja miałem taki przypadek gdzie wyzbierałem 300 zielonych skrzyń i ani jednego laserka nie trafiłem :( Zdobyłem jedynie Spectruma i reszta to te beznadziejne śmiecie

Podsumowując, moim zdaniem mógłbyś spróbować, ja spróbowałem i nie żałowałem :) Ale to nie znaczy że i tobie się też tak uda jak mnie .

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

" .. Kumpel wyciągnął ... " Kumpel wyciągną a nie ty wiec się nie wypowiadaj.

Co do tematu. Moim zdaniem opłca sie, bo nie tylko masz szanse na LF4 i np havok, i wiele wiele fajnych nagród, ale cóż i tak zależy od twojego szczęścia bo jeden wyciągnie fajne nagrody, a ty możesz jakiś syf, wiec najlepiej spróbuj a sie przekonasz ; )

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

20 kluczy troszke mało....ale spróbować możesz,są róznie zdnia i opinie,podzielone wśród graczy jedni użyją 60 kluczy i trafią im sie potrzebne elementy wyosażenia innym xenonit itp To kwestia szczęscia.Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...