Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] dordo26, dordo12

ReallSkill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha? To nie jest zadne multi, konto dordo26 zostalo zalozone bardzo dawno temu i uzyte zostalo ponownie dopiero teraz, kiedy na glowne dostalem bana, w celu jego wyjasnienia. wiec prosze sobie jaj nie robic... tak samo to konto zostalo zalozone dawno temu i uzywam go dopiero teraz, poniewaz poprzednie zbanowaliscie

Opublikowano

To, ze napisalem 1 post w pogaduszkach z tamtego konta to nie jest chyba powod, zeby zostalo to uznane za multikonto o_0 multi byloby wtedy, gdybym korzystal z 2 kont na raz, po za tym nie zamierzam sie juz z tego udzielac wiec prosze o zdjęcie tego perma i zostawieniu tych 7 dni

Opublikowano

To, ze napisalem 1 post w pogaduszkach z tamtego konta to nie jest chyba powod, zeby zostalo to uznane za multikonto o_0 multi byloby wtedy, gdybym korzystal z 2 kont na raz, po za tym nie zamierzam sie juz z tego udzielac wiec prosze o zdjęcie tego perma i zostawieniu tych 7 dni

Tyle czasu jesteś na forum, a nie rozumiesz systemu banowania (a może ja nie rozumiem). Otrzymałeś bana tymczasowego (czyt. 7 dni) i masz prawo do założenia nowego konta oraz odwołania się od kary w takim przypadku udzielasz się tylko i wyłącznie w tym dziale (czyt. Zbanowani), a nie w pogaduszkach. Z jednego konta robią się dwa. Sprawdziłem Cię i znalazłem mnóstwo kont z których nie korzystasz i nikt nie ma do Ciebie pretensji (sprawa została wyjaśniona przez Administracje). Jeżeli ja dostaję bana na zawsze to zakładam nowe konto i tamto mnie nie interesuje, ale otrzymuję bana tymczasowego, zakładam nowe konto do wyjaśnienia sprawy, jeżeli dowody są zbyt mocne, a moje argumenty zbyt słabe daruję sobie i czekam aż minie dany czas.

Staram się traktować każdego równo i nie interesuje mnie to ile jesteś na forum, kogo znasz czy kim tutaj byłeś. Jesteś użytkownikiem forum, który przeczytał i zaakceptował regulamin i tego się trzymajmy. Nie może być tak, że Ty dostaniesz UB (za staż, znajomości), a taki Janek już nie. Gdybyś nic nie napisał w pogaduszkach to za 6 dni miałbyś konto, a tak to dupa. Ban zostaje (troszkę namieszałem, ale jestem już troszkę wcięty. xD).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...