Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LVL-Lokacje

hardware

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na początku muszę przyznać że to moja pierwsza gra tego typu więc nie mam żadnego doświadczenia i proszę o wyrozumiałość :D przechodząc do tematu czy jest tak że w różnych lokacjach są misje na tym samym lvl'u tzn do ubjania mobów na tym samym poziomie chciał bym się przenosić w inne miejsce a potem wrócić i zrobić te trudniejsze zadania chciałem wiedzieć czy jest taka możliwość :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Questy jest robić najlepiej w taki sposób,że np główny quest prowadzi Ci do jakieś wioski to robisz tam też i wszystkie podoboczne questy bo czym dalej pójdziesz za głównym questem tym moby będą miały większy Lv i też questy nie będą odblokowane.

Opublikowano

Aha rozumiem glowny watek prowadzi mnie po lokacjach musze sobie wbic gdziesz troche lvl'i dzieki za pomoc

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Weteran
Opublikowano

Jeszcze chciałbym dodać, jeśli chcesz latać po mapkach to możesz tylko na większym lvl i na każdej będą questy np na mniejszy lvl, takie same lub na większy polecam tak robić ponieważ jeśli potem idzie się za wątkiem nie trzeba robić pobocznych questów : )

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Ale po co tak robić , skoro można chodzić za głównym questem i robić te poboczne tak jest znacznie szybciej Lv'ować.

Opublikowano

Warto dodać, że od 20 lvl są dostępne instancje - tak jak w WoWie, jak nie ogarniasz tankowania a grasz np. Lancerem, to raczej sobie odpuść. Healowanie w sumie podobnie, bo od Ciebie zależy czy Twoje party przeżyje czy nie, ale jeśli grasz archerem czy sorcererem, lub jakimkolwiek innym dpsem, to nie ma problemu byś tam wchodził, tylko daj tankowi zrobić aggro.

167161466687770313241.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...