Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie przydzielic pp?

asad khalil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam stara fulke i 29pp w tym grube lasery i kalibracje skończone.

Brakuje mi 2pp w manewrach unikowych i tu moje pytanie,czy kończyć manewry czy dawać już pp w rakietologię i pozniej w manewry?

Opublikowano

Zacznij dawać w rakietologię, te manewry aż tak dużo nie dają, ja tam żadnej różnicy nie widziałem

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

W sumie to dziwi mnie że mając 29 PP nie masz jeszcze rakietologi na maxa zrobionej. Mógłbyś powiedzieć gdzie i ile masz przydzielonych PP ? Ja zawsze przy 29 PP miałem i grube laserki i rakietologie na maxa

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

W sumie to dziwi mnie że mając 29 PP nie masz jeszcze rakietologi na maxa zrobionej. Mógłbyś powiedzieć gdzie i ile masz przydzielonych PP ? Ja zawsze przy 29 PP miałem i grube laserki i rakietologie na maxa

Dziekować.Zatem bedzie rakietologia.

Mam zrobiona kalibracje na maxa zamiast rakietologii;)

Opublikowano

Dziekować.Zatem bedzie rakietologia.

Mam zrobiona kalibracje na maxa zamiast rakietologii;)

Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że mając 29 PP możesz mieć zamiast tej niepotrzebnej jak na taką ilość PP kalibracji mieć rakietologię na maxa ??

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że mając 29 PP możesz mieć zamiast tej niepotrzebnej jak na taką ilość PP kalibracji mieć rakietologię na maxa ??

Czy ja wiem czy takiej niepotrzebnej.Przy kalibracji na full większość hitow z lasera jest bez pudla co przekłada się na dmg a rakietologia na maksa daje raptem 15% dmg więcej rakietom które dosyć często trafiają w mapę niż w aliena.

Ja to sobie tak tłumacze ale mogę się mylić;)

Opublikowano

Czy ja wiem czy takiej niepotrzebnej.Przy kalibracji na full większość hitow z lasera jest bez pudla co przekłada się na dmg a rakietologia na maksa daje raptem 15% dmg więcej rakietom które dosyć często trafiają w mapę niż w aliena.

Ja to sobie tak tłumacze ale mogę się mylić ;)

Czy ja wiem ... taka rakietologia + szewron + seprom na rakietkach i leonek na 1 gali i z tej najlepszej rakietki za 5 uri chyba możesz zadać hita 33k-40k , z tej plt-2026 wyciągało jeśli dobrze pamiętam mniej więcej 12k więc do bocenia na alienkach 1'szo galowych taki układ jest wręcz idealny

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...