Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Reconecting KBot

Aluminiowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy Was tez to zaczyna drażnic?Kbot przy skoku przez tp traci połączenie i Reconecting wciaz,może czas uswiadomic Twórce-ruska o tym fakcie?

Opublikowano

On zapewne doskonale o tym wie, pewnie ma masę wiadomości na skype że co chwila reconecta w bocie wywala. Co zrobić, nic nie jest idealne więc nie ma co narzekać, trzeba czekać aż wszystko zostanie naprawione a na chwilę obecną trzeba używać to co mamy.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Powiem tak, mi też wyskakuje reconnecting przy przeskakiwaniu lub od razu, nigdy nie dziala za pierwszym razem. Ale jak ci wyskakuje "kochany" żółty napis, po czekaj aż skończy odliczać i niech od nowa się załaduje, przynajmniej mi tak działa, warto spróbować ;)

gfgdf

Opublikowano

Jak uda się włączyć, aby działał normalnie wszystko jest ok do momentu, aż ktoś nas nie zabije wtedy wywala i zabawa zaczyna się od nowa :(

Reconect da się pominąć jedynie wyłączając skok na inną mapkę. Fakt męcząca sprawa.

1371897076-U387138.png

Pomogłem?

Daj+

Opublikowano

Jak uda się włączyć, aby działał normalnie wszystko jest ok do momentu, aż ktoś nas nie zabije wtedy wywala i zabawa zaczyna się od nowa :(

Reconect da się pominąć jedynie wyłączając skok na inną mapkę. Fakt męcząca sprawa.

Wyłączenie skoków przez mapy nic nie da, przecież jeśli ktoś Cię uderzy to bot ucieknie do portu i przeskoczy prawda ? Skoków nie da się uniknąć, Ivan musi poprostu to naprawić i tyle.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...