Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Playstation 3 czy warto ?

Dessiner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Mam zamiar kupic ps3, ale nie wiem czy warto przed premierą ps4.
Jeśli warto to na co zwracać uwagę przy kupnie.
Co sądzicie o ps3 superslim 12 gb ?

Opublikowano

Malutki dysk..

Jak nie bd korzystał z PS+ i nie bd instalował gier na dysku to Ci starczy..

Cena PS4 bd wynosiła 1699zł więc to nie taka tragedia , możesz dozbierac do PS4.

Opublikowano

Za mały dysk ... nie warto. Lepiej kupić PS3 Slim z dużo większym dyskiem. Wyjdzie też taniej.

Na dodatek PS+ to dobra inwestycja, bo darmowe gry :) Ale co po nich skoro nie będzie miejsca na nie?

Dodatkowo gry na PS3 będę jeszcze wydawane przez kilka lat.

Co do PS4 lepiej poczekać, aż cena będzie niższa i zarazem będzie więcej gier ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Malutki dysk..

Jak nie bd korzystał z PS+ i nie bd instalował gier na dysku to Ci starczy..

Cena PS4 bd wynosiła 1699zł więc to nie taka tragedia , możesz dozbierac do PS4.

Nie zgodzę się, bo nie musi mieć PS+. Np. pudełkowa Dragon Age II potrzebuje 3GB (3273MB) na sam zapis, więc pare takich gier i dysk zapełniony.

Opcja jest też taka:

- tania konsola PS3 Super Slim 12gb - 500-800zł

- dysk i kieszeń - 250zł

- PS+ ew. gierki.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Jak masz brać ps3 to bierz super slimke. Cichsza, wydajniejsza i ładniejsza :D A na ps3 jeszcze kilka lat po premierze ps4 gry będą wychodzić więc jest ok :) Ja ps4 nie kupuję, przynajmniej aktualnie nie planuję ponieważ mam jeszcze TRYLION gier do ogrania. Pzd.

Opublikowano

Bierz zwykłą slim, jest cichsza i lepszy design. Jeśli stać cie na gry na PS4 ,ktore nie będą mało kosztować to wybór jest prosty

Opublikowano

Bierz zwykłą slim, jest cichsza i lepszy design. Jeśli stać cie na gry na PS4 ,ktore nie będą mało kosztować to wybór jest prosty

Gry będą kosztować tyle samo co na PS3. Sony ostatnio wydało stosowną informację na ten temat.

Jaką wersję polecacie jeżeli chodzi o ps3 slim np: cech 2xxx-xxx ?

Coś z serii CECH-25xxB lub CECH-30xxB - są to ostatnie modele PS3 Slim 320gb

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jak kupiłem i nie żałuję, jak najbardziej się opłaca. Tym bardziej, że kosztuje już po 400 zł na allegro hehe :D

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak najbardziej warto, tym bardziej, że teraz kupisz tę konsolę za pół darmo i masz możliwość ograć wszystkie tytuły (które, również kupisz za pół darmo) które wyszły przez ostatnie lata. Co do konsolki to Super Slim nie polecam, ze względu na to iż to konsola budżetowa. Także bierz zwykłą slimkę 320 gb najlepiej, jeżeli zamierzasz korzystać z plusa.

Opublikowano

Super Slim ma częste awarie i ma mały dysk :)

Ty to się po chuju znasz.... . Super slim zzależy z jakim dyskiem kupisz. Największy to 500 gb. Nie ma "częstych awarii". Lepsza jest od slim tym że ma odsłonięty laser.

fs_pc.png

Opublikowano

Lepiej kupić teraz PS3 jak nie masz dużo pieniędzy. Kup sobie Super Slim 500 GB, dokup jeszcze PS+ za 200 zł na rok i masz 3 gry na PS3 co miesiąc i 2 gry co miesiąc na PSVitę (jeszcze ma być 1 gra co miesiąc na PS4). Na PS3 są tytuły, które można zdobyć po 20-40 zł, a niektóre z nich są bardzo dobre.

AxeePL.png

Opublikowano

Ja bym na Twoim miejscu poczekal na 4 bo 4 Ci troche posluzy a za chwile bedziesz chcial sprzedac 3 a bedzie malo chetnych.

Sam pewnie nie masz PS3, a już piszesz. PS3 będzie miało wsparcie jeszcze przez kilka lat, a on przez ten czas pewnie nazbiera na PS4. Tak mówi każdy dzieciaczek, który widzi że jest coś nowego, a nawet nie wie ile będzie gier na niego, ile będą kosztowały...

AxeePL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...