Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek Shiro2, free

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie mam 8k monet i nie mogę nic kupić bo mi pokazuje komunikat ze nie mam wystarczająco monet (kupuje rady po 1500) >.>

Bo wchodzisz w itemshop , a musisz wejść w VOTESHOP .. tam masz po 1000 coinsów ;>

Co do sposobów , to zrobili chyba jakąś blokadę , przynajmniej mi sie tak wydaje po założeniu konta trzeba czekać 12 godzin , żeby zagłosować na server . Więc chyba sposób jest już zbędny , więc polecam dropić na metkach niż czekać 12h żeby sobie 10 rad czy egzo kupić ..

Pozdrawiam ZajebistyX

Opublikowano

Mam pytanie ! kupiłem te rady i za cholere nie moge je wystawic na sklepie gdyz pisze ze nie moge wystawic tego przedmiotu w prywatnym magazynie.

eVoxGAME---55.png

Opublikowano

Dzięki! Ładnie wszystko działa. Dobrze, że można ten sam e-mail. ;) Troche z tym roboty, ale dla chcącego nic trudnego. ;) A co do tych rad i shopa, to mam nadzieję, że mi to bedzie działało. Bo koledze up coś nie idzie; /3

Edit@

No niestety mam to samo, że rad nie da sie wystawiac, zwoje sie da ale nikt chyba nie kupuje :# Jedyny plus w tej sytuacji, to to, że białe perła jest za 500vote-coins a w grze schodzą (po jakimś czasie) po 35kk sztuka, wiec wychodzi za 2 70kk ;) Czyli 1000 vote-coins. :) Szukam jakis osób, które by ze mną zagrały.

Edit@

W prezentacji Shiro, jest poradnik jak wystawić rady, pd, itp :) Przedmioty, których się nie da. :D

Opublikowano

Gram w chunjo przykro mi bardzo. ;) Tam jest tworzona gildia z ludźmi z Polski. ;) Zapraszamy do chunjo. ;)

@Edit

Ja pier... Jak ten zarobek mnei już wkurwia. Już 5konto biore vote, wpisuje kod, potem przekierowywuje mnie na jakąś inną wchodze na shiro2.net i nie mam 1000vote-coins no o co kurwa chodzi!?!!! Albo biore nowe ip i pisze dalej że 12h... (na nowym koncie...) No to już denerwuje... A już nei wspomnę jaki ten Top Browser jest szybki... Strona ładuje sie około 15sekund a na mozilli sekunde.. No żeby zrobić 10kont + jeszcze jak dostane vote coins to zchodzi około godziny. I to jeszcze jak na wszystkich kontach nie bedzie jakiegoś zjebanego komunikatu że 12h albo brak vote-coins... No poprostu masakra. Nie wiem już czy szybciej na tych metkach w m2 nie będzie dropić... Nie ma ktoś innego sposobu? Albo chociaż, żeby te vote coins się zawsze dostawalo lub jakąś inną przeglądarkę bo jest za wolna.... !

Opublikowano

Tak samo jak kolega up Tylko ja mam taki problem że cały czas zmieniam ip i cały czas mam ze muszę czekać 12h a konto co dopiero założyłem ;/ i tak 15 kont pod rząd :(

gmhq5mn.png

Opublikowano

Vomit chuj wie kim jesteś. Więc łaskawie opuść ten temat. Nikt cię o zdanie nie pytał. A jak masz problemy ze sobą albo z opanowaniem emocji to są od tego specjaliści. Zapytaj mamę. Ona ci wszystko wyjaśni. ;> I tam panuj nad słownictwem. Bo to, że kilka razy napiszesz "kurwa" albo wyzwiesz kogoś od "dzieciaka" to nie robi z ciebie Kozaka ani dorosłego. Więc ograniczaj się do słownictwa na poziomie swojego wieku. Okej?

Opublikowano

z tym sposobem jest dużo zabawy , ja go osobiście odradzam bo zobaczycie ,że jak zrobciie sobie eq w niecale 3 dni to szybko skonczycie gre ( z nudow)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Działa jeszcze ta opcja bo z tego co widzę to cały czas wyświetla mi się

"

Vote4Us

Du kannst nur alle 12 Stunden voten!"

3o85xxwdD4S7KnoXGU.gif

Opublikowano

Działać działa, lecz rady są po 1,5k coins a z vote mamy 1k, więc praktycznie po 12h możemy zyskać te rady z których wcześniej głosowaliśmy.

Opublikowano

Sęk w tym, że stworzyłem 2 konta i na każdym z nich jeszcze nie dałem rady votować a IP zmieniałem chyba po 30 razy ^_^

3o85xxwdD4S7KnoXGU.gif

Opublikowano

Dokładnie tak, jak klikam Vote4us to wyswietla mi sie

"Vote4Us

3o85xxwdD4S7KnoXGU.gif

Opublikowano

Dokładnie tak, jak klikam Vote4us to wyswietla mi sie

"Vote4Us

Dokładnie mi też

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...