Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek Shiro2, free

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

dzisiaj chciałbym wam pokazać zarobek na serwerze niemieckim Shiro2, jest to hard niemiecki na którym gra ok. 2 - 3k ludzi.

Sposób polega na zarobku poprzez Vote4Coins i votowaniu monet i kupowaniu za nie rady pustelnika.

Potrzebna nam będzie przeglądarka TOR BROWSER, do pobrania tutaj.

http://www.dobreprogramy.pl/Tor-Browser-Bundle,Program,Windows,34312.html

Skana nie daję, bo to stronka dobreprogramy, chyba nie wymaga skanu.

Co daje nam ten program?

A to, że za każdym razem, kiedy odpalamy tę przeglądarkę ta przeglądarka zmienia IP swoje.

Tak wygląda okno programu.
cq7.png
Po odpaleniu programu i naładowaniu paska automatycznie odpali nam się przeglądarka z naszym nowym IP.
Możemy zmieniać nasze IP tyle razy ile chcemy, wygląda to tak;
er4j.png
Co nam to daje?
A no to, ze jeśli zrobimy sobie 40 kont np. to wystarczy, że odpalimy te przeglądarkę logujemy się na konto na stronce votujemy i kupujemy (polecam) rady (10 szt.)
Potem zmieniamy IP i robimy tak na kolejnych kontach.
Liczymy, że za 1 konto jest 1k coins co daje nam 10 rad - 70kk.
Za 10 kont mamy 700kk, za 40 kont mamy 2,8kkk.
Wystarczy mieć konta i votować za każdym razem zmieniając sobie IP.
Votowanie jest ustawione na IP, dlatego za każdym razem jak je zmieniamy to możemy votować.
UWAGA!
Votować możemy na 1 konto co 12h, tego nie da się zmienić, ale możemy mieć 12832183821 kont i votować z każdego IP więc relax.
Po votowaniu i kupienia na wszystkich kontach rad pustelnika przerzucamy je na 1 chara i wystawiamy sklepa i cieszymy się yangami.
Sam tak robiłem i zarobiłem w 3 dni na;
  • 5 skilli P
  • Niebianke +9
  • Stalke +9
  • 2x święty +9
  • truta +9
  • masa pereł, yang it.
  • cała biżuteria z łez +9

Nie ma za co, cieszcie się póki możecie.

Cya bambino.

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No niby miałem tego nie wstawiać, bo sam korzystałem z tego na początku mojej kariery na tym serwerze, ale skończyłem już dawno grę bo taki nudny serwer i te denne wojny/pvp z tymi full absy że masakra.

Wstawiłem, bo chce uniknąć tego, że ludzie tracą czas na zarobku na metkach ;x

Opublikowano

No właśnie mam po 8 znaków i dupa , szczerze spróbuj sam zrobić konto testowe zobaczymy czy Ci się uda .

bez gif.

Opublikowano

Sam domyśliłem się tego sposobu po kilku wykonanych Votach . Jeśli ktoś ma internet ze zmiennym IP ,nie musi ściągać żadnego programu ,wystarczy ze zresetuję router i zaloguje się na kolejne konto.

Edit. dla niewiedzących co tydzień jest supervote za które dostaje się 2000coinsów

Opublikowano

Akurat zmienne IP, a sposób działania TOR'a to dwie różne bajki. TOR jako sam projekt miał być zawieszony ze względu że to narzędzie w 100% wystarcza złodziejom i oszustom, aby ich nie namierzono. Sama zasada działania i przesyłania informacji przez serwery na świecie była nawet poruszana 2/3 miesiące temu w programie na TVP2.

Fw15x0y.png

Opublikowano

Sam domyśliłem się tego sposobu po kilku wykonanych Votach . Jeśli ktoś ma internet ze zmiennym IP ,nie musi ściągać żadnego programu ,wystarczy ze zresetuję router i zaloguje się na kolejne konto.

Edit. dla niewiedzących co tydzień jest supervote za które dostaje się 2000coinsów

A w który dzień?

Opublikowano

Zależy, kiedyś myślałem ze są to weekendy, lecz jest to losowy dzień, sprawdzajcie sobie to będziecie wiedzieli, jest to losowo.

Choć 2 tyg temu było we wtorek.

Opublikowano

Zależy, kiedyś myślałem ze są to weekendy, lecz jest to losowy dzień, sprawdzajcie sobie to będziecie wiedzieli, jest to losowo.

Choć 2 tyg temu było we wtorek.

Mi się wydaję ,ze nie jest losowo lecz co tydzień i jest to poniedziałek lub wtorek . Wczoraj wieczorem np. było Pro Vote za 2000coinsów i dziś też jest więc nie wiem ile to dokładnie trwa , ale zapewne ok. 24h .

Opublikowano

jesli ktos ma spolszczenie lub zeby metke byl po polsku prosze o link gg 4224207 albo na PW bede wdzieczny

[center][img=http://img560.imageshack.us/img560/7049/logomqf.png][/center]
[center] [/center]

Najbardziej popularny niemiecki serwer easy, średnio ponad 2000 graczy.

Opublikowano

Nie rozumiem jednego, skoro nie umiecie PODSTAW niemieckiego, to czego do cholery na nim szukacie? Kogoś kto się zlituje i zrobi Wam spolszczenie polaczki-cebulaczki?

Co do tematu, jest jeszcze 1, o niebo efektywniejszy sposób na te vote4coins.

Fw15x0y.png

Opublikowano

A jeszcze jedno, sposób już chyba nie działa :( robie "Nowa tożsamość" Otwieram strone Shiro2.net robię konto loguje się Vote 4US i wyskakuje komunikat że co 12H 1 konto.

I mam prośbę dał by ktoś eq lub coś jeśli skończył gree ? Sry za spam .

Opublikowano

Ludzie mam 8k monet i nie mogę nic kupić bo mi pokazuje komunikat ze nie mam wystarczająco monet (kupuje rady po 1500) >.>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...