Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Oferuję/poszukuję Pomocy W Edycji/stawianiu Serwera/strony Internetowej.

narcredzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję usunąć temat. Powód? Bardzo prosty: odkąd zamieściłem moją ofertę pomocy w EDYCJI NPC, KOWALA I DODAWANIU GM dostałem na GG trzy oferty od dzieci, które bezczelnie piszą do mnie:

1. elo postaw mi serwa, mam neta 1mb

2. siema jestem maciek i widze ze stawiasz serwy. ja hce(!) serwa na hamahi moje ip [...] dzieki

i teraz trzecia, dostałem ją kilka minut temu od numeru 8128279

3. siema|znalazłem na mpc|ze oferujesz pomoc przy stawianiu serwa

po czym odpowiedziałem, że nie prawda, nie stawiam serwów, na co on sam zacytował szmaciarsko mój post, w którym sam siebie wyklucza (nie ma tam napisanego niczego o stawianiu serwa), a kiedy napisałem mu, że jedynie edytuję NPC i GM, on pisze, że powinienem wylecieć, po czym wsadza mordę w kubeł i cisza.

Tak więc, pomysł nie wypalił, dzieci nie rozumieją treści wiadomości.

Tym samym, proponuję założyć zamknięty temat, w którym czcionką 60 lub większą oddzielone byłyby tematy (edycja NPC, dodawanie GM i stawianie serwa), żeby dzieci zauważyły, i od pauz wypisane nicki osób chętnych do pomocy w linkach do profilu, skąd można wysłać PW, lub samo GG napisać. Oferty można by wysyłać na PW do takowego założyciela tematu, a tym samym, odrazu można by uchronić się od spamu "poszukuję". Po prostu osoba pisze do gościa napisanego na liście i już.

A jak chcesz to mi dowal warna. Zapomniałem że nie można double posta.

18706.png21939.png10610.jpg32282.gif25994.jpg30264.png

1 post ■ | 50 ■ | 100 ■ | 150 ■ | 200 ■ | 250 ■ | 300 ■ | 350 ■ 400 ■ | 450 ■ | 500 ■ | 550 ■ |                          ETAP 1 UKOŃCZONY

600 p. □ | 650 □ | 700 □ | 750 □ | 800 □ | 850 □ | 900 □ | 950 □ 1000 □ | 1050 □ | 1100 □ | 1150 □ |

• Dodaj nową pozycję...