Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Trynd MID LANE?

RaymanGT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj oglądałem streama jakiegoś dobrego gracza.

Poszedł Tryndą na mida, czy to dobra sprawa? Czy opłaca się nią chodzić na mida na rankedach? (Silver V)

Opublikowano

no tak, na początku trochę słabo idzie, ale nadrabia później, bo ma op heal z Q, no i ten wirek jest dość mocny, bo ma bodajże duże przeliczniki

Opublikowano

Kontruje go tam DOSŁOWNIE wszystko. Useless pick na ta linię, wygrasz może z jakimś bronzem V.

Lol, streamer był w platynie 5, zagraj nim 2 razy i 2 razy wygrał. (staty ~7/0) + pro farma

Opublikowano

Wyje&%$e mam na "streamera" kimkolwiek by on nie był. Po prostu użyj mózgu, z kim on ma tam jakiekolwiek szanse? Hmmm? No właśnie.

Opublikowano

Może jest dobry, może nie.. Na takiego ryze/tf jest bezużyteczny, no chyba że pójdzie full crit w late game + hp, to może zrobić coś więcej. Według mnie jest to taki sobie pick, może dręczyć na midzie, wbić furie i healować się w nieskończoność, enemy gank mało co zrobi, wbije wirek i heja..

8372383248.png
Opublikowano

chyba Cie pojebalo, trynd na mida xD trynda nie jest na ta mete, useless pick gdziekolwiek by nie poszedl. 1 cc i trynda ssie, musi miec morgane obok by cos ugral.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Mam w dupie jakichś streamerów pojebanych którzy myślą że są najlepszymi graczami na świecie, jestem pewny, że tysiące innych graczy gra lepiej od nich, a oni streamują i wyżej srają niż dupe mają.

Trynda na mida jest useless, jeśli nie jest skontrowany to nawet może coś tam zrobić, ale po co go brać skoro są dziesiątki lepszych picków?

Opublikowano

Jezeli bedziesz potrafic dobrze farmic na tym midzie to czemu nie. Ale wiekszosc graczy na jakich trafisz poprostu nie da ci dojsc do tych minionow. A jak sie nie nafarmisz to nie bedziesz uzyteczny

u1lc.png
Opublikowano

chyba Cie pojebalo, trynd na mida xD trynda nie jest na ta mete, useless pick gdziekolwiek by nie poszedl. 1 cc i trynda ssie, musi miec morgane obok by cos ugral.

Trynda nie jest useless gdziekolwiek by nie poszedł... 1 cc ssie ok, ale... Trynda to hard pusher topa a nie ap carry na mida ^^ Wnerwiający jest taki trynda na pusha bo ten push często wygrywa gry :>

Jeśli już to tylko trynda top full push

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Imo nie jest dobry na midzie. W early brak możliwości harassu, a gdy podejdzie by zadać jakiś dmg to oberwie większym dmg. Sustain ma, escape też ale moim zdaniem to za mało na dobrego middera.

Opublikowano

Trynda nie jest useless gdziekolwiek by nie poszedł... 1 cc ssie ok, ale... Trynda to hard pusher topa a nie ap carry na mida ^^ Wnerwiający jest taki trynda na pusha bo ten push często wygrywa gry :>

Jeśli już to tylko trynda top full push

Polać mu.

Też jak gram tryndą to liczy sie tylko i wyłacznie farma + pushowanie, zaczynajac od topa konczac na bocie. Pushujesz wszystko co leci, zrobisz BoTRK i Statikk i juz masz wyjebane na kazdego.

A jesli chodzi o CC to jest cos takiego jak Cleanse lub QSS

Opublikowano

Trynd Mid grają ludzie z diamentu I i ich już useless noobami nie nazwiecie? Ja pierdole...

W Early jest słaby, ale potem to nadrabia i to b.szybko.

Dyrus nim gra SoloQ na midzie i LCS NA na topie... Trynda to jest tylko farma + push. Dzięki niemu jego drużyna wygrała na LCS bo ciągle pushował top aż do inhibitora.

Opublikowano

Trynd Mid grają ludzie z diamentu I i ich już useless noobami nie nazwiecie? Ja pierdole...

W Early jest słaby, ale potem to nadrabia i to b.szybko.

Dyrus nim gra SoloQ na midzie i LCS NA na topie... Trynda to jest tylko farma + push. Dzięki niemu jego drużyna wygrała na LCS bo ciągle pushował top aż do inhibitora.

Dobrze gada

Kto powiedział o AP Tryndzie?

Wlaśnie

Widziałem jak jakiś nobek jeździł athene (wiem ze to nie trudne) trundą, wbił tylko pasek i jest zombi ryze schodził na 2 hity.

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

AD trynda OP na każdego AP midera... możesz łatwo zdobyć FB (o ile umiesz) i już po 1wszym backu zacząć outfarmić swojego opponenta, po 6 tower dive'y (o ile nie ma jakichś mega przewalonych CC i jest po sprawie. :) to nie jest zły pick, ale wyżej wiedzą jak sobie skutecznie z nim radzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...