Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy admini nostale zaczeli bardziej spoglądać na boty?

VereX.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy ban jest na 30 dni, drugi zaś na stałe : )

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

taa lol ja od kilku dni expie na kurczakach botem (zaczołem od nowa grać) xD i żadnego banana nie dostałem jak by chodziło o miniland to tak ponieważ admini dają od razu perma za hacki na minilandzie

Opublikowano

Ja osbiscie chodze. Nudow po minilandzie i nagrywam filmy / robie screeny i wysylam supportowo xD

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Ja osbiscie chodze. Nudow po minilandzie i nagrywam filmy / robie screeny i wysylam supportowo xD

Koleś wieź przeczytaj regulamin. gracz nie jest zoobowiązany rozmawiać itp z graczem. ma obowiązek odpisać GM;owi. niewazne ze zaprosisz go do grupy i przestanie bic. to o iniczym nie swiadczy. ogarnij się.

Opublikowano

Czyli rozumiem, że teraz nie warto grac na botach/cheatach bo banują?

Szkoda że straciłem 26lvl łucznika bo takie straty najbardziej bolą: zaczynasz coś tam osiągniesz i ban ;(

Ps. Podajcie jakiegoś dobrego bota bo np. NostalePro Bot mi nie działa, żeby działał w zminimalizowanym i siadał.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Jesli chcesz nabijac profke to polecam zrobic 2 konta (1 głowne 1 poboczne) najlepiej aby te poboczne konto dawalo rade dawac na hita zlosnikow. Sposób? dajesz pt glownych siedzisz np kolo warpa drugim expisz np na zlosnikach. Dostaniesz bana nie placzesz o to. 2 konta na raz polecam Sandbox. Bot którego używam to NosBota

http://www.mpcforum.pl/topic/408917-bot-nosbota/

a11176.jpg

Opublikowano

Ja bym ci polecal bocac sprawdzac czy nikt sie nie kreci itp . A jak sie pojawi gm szybko wylaczyc i bic normlanie jak cos napisze odpisac i tyle. Chyba ze na minigry itp to odrazu pana ci wlepi ;)

signature5y.png

Opublikowano

Nie będę zakładał nowego tematu, więc co jest tańsze i co się bardziej opłaca zrobić kamieniołom najlepszy czy tartak najlepszy.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Nie będę zakładał nowego tematu, więc co jest tańsze i co się bardziej opłaca zrobić kamieniołom najlepszy czy tartak najlepszy.

Obydwa kosztują tak samo.

Ale lepiej kupić tartak, bo więcej botów chodzi.

Btw. Nie lepiej robić u kogoś?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Znów banik za tartak ehh..

Robię te 3x5 i ban ;(.

Nie ma do tego nerwów ;p

Używałem cheatengine, 18k-19k wbijałem i ban ;*

Powiedzcie wasze sposoby bo znów tracę lucznika 22lvl ;(

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

22 lv to nic. Wbić taki lv to z 3-4h. Nie da rady, teraz jakiś automat włączyli i dostajesz bana nawet jak na hackach nie ciśniesz. Więc póki co ten sposób zarobku nie jest opłacalny.

Opublikowano

@PanParagraf

To bardziej strata psychiczna ;(

Bo wiesz ze coś osiągnąłeś może nie wiele i musisz odnowa ;(

@Topic

A ktoś spróbował z przerwami zrobic 2*5 a potem się wylogować, wlogować i zrobić 18*5

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Na Finesi można było (nadal można?) ustawić bota na noc ^^ Furkalor (?) jest na urlopie a jest jedynym GM na Finesi. Przez całe 3 dni nikt mnie nie sprawdzał. GM wcale nie sprawdzają częściej tylko pecha miałeś jak akurat wszedł.

Opublikowano

Kolejna garść pytań:

1. Jak wbijacie szybko 21 lvl od zera?

2. Czyli robić tylko 20x4, aż nie ogarnął tego że banuje po 3?

3. Czy mógłbym walczyć o unbana za bana 3x5, wmawiając im że nie używałem cheatów?

@up

Jaki minitool możesz dać linka?

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

@UP

Ściągasz bota - Polecam tego

http://www.mpcforum.pl/topic/965528-botxxnosxx-xxbotxx-dziala-na-zminimalizowanym-funkcja-ukrywania-okna-nostale/

wbijasz za ML do 10 lv zwykłego, nadrabiasz misje (broń i zbr dostajesz) i potem tuż przy teleporterze (Łąki NosVille) na ziarnach. I w 2-3h masz postać 15 lv i 20 profka i wybierasz zawód, potem nadganiasz misję i samo Ci 22 (a nawet wyżej) wskakuje ;)

Co do unbana nie da rady - sam próbowałem ;)

Opublikowano

@UP

Wiem, że nie można z innych for, ale tutaj to na prośbę autora tematu.

Ściągasz bota - Polecam tego

http://www.mpcforum.pl/topic/965528-botxxnosxx-xxbotxx-dziala-na-zminimalizowanym-funkcja-ukrywania-okna-nostale/

wbijasz za ML do 10 lv zwykłego, nadrabiasz misje (broń i zbr dostajesz) i potem tuż przy teleporterze (Łąki NosVille) na ziarnach. I w 2-3h masz postać 15 lv i 20 profka i wybierasz zawód, potem nadganiasz misję i samo Ci 22 (a nawet wyżej) wskakuje ;)

Dzieki, usuń już ze spoilera link bo administracja sie wkurzy ;d

Nie ma bana za minitoola?

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...