Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Woj vs Łuk

czosnek90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam dylemat kim grać mam 2 konta woj 72 i łuk 61.Woj do sp5 włącznie.Łuk do sp 3 włącznie.Kim się bardziej opłaca grać dodam że planuje zakup cs.

Opublikowano

Podaj eq jakie masz na postaciach :D . Możesz grać tym czym ci się lepiej gra ja naprzykład nie trawie woja , ew siedze na crusie bo z kuszy bije :D

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

tak grałem wojem dobra postać dużo hp itp prawie same plusy chociaż przestałem i zaczołem łukiem to zależy od cb bo ja wojów miałem już dość :) chociaż tobie radze woja ma już 72lvl :P

Opublikowano

@UP jesteś chory psychicznie i zarażasz innych! Eq to najważniejsza podkreślam najważniejsza rzecz dla szanującego się gracza! Wk +15 z gównianym eq przegra z Wk +0 21jlvl z mocnym eq.To jest fakt.

Woj i łuk to dwa inne światy jednym tankujesz i bijesz dmg a drugim bijesz dmg i czekasz na kryta żeby zabić i unikasz dmg.W czasie gry to wyjdzie więc spokojnie exp łuka, wojem na glace, LoD chodz i jak zauważysz że jednak łuk jest dla Ciebie lepszy zagrasz nim wyexpionym w miare.Nie wymieniaj eq/sp w Twojej sytuacji!

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...