Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Aktualizacja Simple Region Market

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś aktualizował SRM do obecnej wersji? Ja tak. Wgrałem, zgodnie z zaleceniem na stronce wykasowałem katalog Regions, restart serwa... I teraz mam cuda nie dziwy:

Ustawienie działki jest następujące: kliknięcie to wynajem na 24h, maksymalne przedłużenie - 30 dni (30 kliknięć). Wcześniej śmigało to aż miło. A teraz gracz - dajmy na to PABLO123 może kliknąć na wolnej działce raz - i co za tym idzie wynająć ją na 24h (pokazuje się na tabliczce "PABLO123 +23h). Ale kiedy PABLO123 klika dalej, bo chce przedłużyć wynajem to otrzymuje informację: "Ta działka jest już wynajęta przez PABLO123".

Żeby było śmieszniej, kiedy loguję się na serwer jako op mogę podejść do tej działki, kliknąć na znaku i przedłużać wynajem - nie dla mnie - dla PABLO123 (tabliczka zmienia się na PABLO123 +1d, +2d... aż do osiągnięcia limitu +29d).

Wkurzyłem się i żeby oczyścić działki do dalszych testów dałem /srm clearall, potem confirm - NIC TO NIE ZMIENIŁO! W logach tylko sypnęło mi mrowiem jakichś konfliktów.

No i wielka prośba - jakieś porady?

Opublikowano

zobacz może od tej wersji są nowe permissions :)

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...