Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] przeniesienie plikow z serwera na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam pliki terenzo, chcialbym przeniesc wszystkie pliki na inny serwer (tzn. chcialbym aby po wejsciu na nowy serwer bylo wszystko tak samo jak na starym).

Chcialbym zachowac konta, postacie, wgrane itemy, poziom expa itd, oraz questy. Czy wystarczy tylko skopiowac baze danych i questy do sh make czy cos jeszcze bede musial zrobic? Na jakich plikach postawic serwer? Na plikach terenzo kumple nie moga sie polaczyc nie wiem dlaczego, wszystko dobrze skonfigurowane.

Opublikowano

Postaw na plikach by Kociol

Przerzuc sb cale mysql ,quest nadaj CHMODA 777 i git

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Zeby miec to samo co otwierasz przez Navicat to skopiuj folder mysql [/var/db/mysql]

I jeszcze zeby miec questy, game i channele takie same to skopiuj folder home [/usr/home]

Jesli pisze cos zle to niech ktos mnie poprawi :)

Opublikowano

Dzieki, like'i dostaniecie jutro bo dzis niestety limit...

Jakei game do plikow by kociol? Chcialbym max lvl 250 z mozliwoscia ograniczenia, pety, kostiumy, system energii, katakumby. Jest to wszystko w game tamtych plikow?

Opublikowano

Dzieki, like'i dostaniecie jutro bo dzis niestety limit...

Jakei game do plikow by kociol? Chcialbym max lvl 250 z mozliwoscia ograniczenia, pety, kostiumy, system energii, katakumby. Jest to wszystko w game tamtych plikow?

albo game od Terenza :D, hmm difa na pety mozesz sam wgrac byl na mpc

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...