Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile wydaliście na grę?

Aev

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile wydaliscie na gr??

• 10-30
      9
    • 30-50
      5
    • 50-70
      2
    • 70-100
      3
    • 100-120
      3
    • 120+
      15
    • Nic nie wyda?em
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Ja traktuję grę F2P jako nie darmową. Sama rozgrywka jest może i darmowa i niektóre rzeczy,lecz płacąc płacimy tak na prawdę za jej zawartość.I ja rozumiem ludzi co wydali nawet i te 200+ zł na grę która ma oznaczenie F2P.

Opublikowano

Troche słaba ta ankieta , gdyż mało jest konkretnych liczb. Nie potrzebnie tak dużo małych liczb , lepiej np. 100zł+ / 200zł+ / 300zł+ / 400zł+ itp .. Większość osób , które już trochę grają wydały minimum 200zł+

Opublikowano

znam typa który wydał +1000zł ;p

Pamiętaj! Jeśli zasłużyłem , kliknij na "Lubię To"!

Ciebie to nic nie kosztuje, ale mnie motywuje. ^^

Opublikowano

ponad 200 ( niestety nie załapałem się na "mega obniżke: 50k za 11 zł bo miałem przerwę z nfs`em ).

nafson_gameplay.png
Opublikowano

0, gra jest za malo dopracowana, i po jakims czasie sie nudzi(zeby pozniej wrocic) zeby poki co wydawac :D chyba ze by byla taka obnizka jak te 50k boost za 12zl, niestety wtedy jeszcze nie gralem :P

Back to BF3...

Opublikowano

szczerze? grałem na koncie z kolegą to samej kasy wydaliśmy(my) ok 100zł, składaliśmy się na psc, a że kolega grał jeszcze wtedy w margonem i miał konto na sprzedaż to sprzedał je za 3x 50zł i 20zł wiec 270 zł. teraz niestety gram od nowa i zamierzam powoli,powoli kupowac przez sms,albo psc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...