Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Never Surrender - Bronze,Silvers

VirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm.. Gra była z początku przegrana... Sivir Afk , Taric szedł pod AD i ciągle feedował , no cóż typowy polaczek chcący wymusić surrendera.

Później jakoś poszło to w naszą strone. Mieliśmy dużo tfów z których wychodziliśmy różnie.

1371487750-U781175.jpg

Teraz mozecie mowic - Bronze? Nic trudnego.

Lecz oprócz retarda garena mieliśmy bardzo dobrą lux.

Shen no damage. Mogłem robić na lajcie backdoora.

Zrobiłem ich w sumie 2.

Na bocie i na topie. Tak Xinem bardzo łatwo ^^

2x inhi u enemy zniszczone u nas stały 2.

Tylko mida nam spushowali.

Lecz jakoś się udało ostatni backdoor był w nexusa radość sojuszników i rozpacz enemy ponieważ po co bronić nexusa skoro można złapać killa? Morał z tego że wygraliśmy bo shen był useless xD

Każdy coś wstawia więc myśle że też wstawie coś od siebie.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

rozumiem, że z takim buildem to na topie byłeś z garenem, a smite to tylko od tak?

Nope. Byłem jungle'a. Berserki z tego powodu iż potrzebowałem speeda atk a nie chciałem robić phantoma.

Itemy na jungle typu madrera są teraz useless.

Xinem bardzo szbko robi się jungle nawet z 2long swordami

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Wracając do tematu, to lux wam wygrała gre. Co do buildów to nie wypowiem sie. Chcesz mieć as? kupujesz botrk i tyle wystarczy, masz przecież boota do as na w.

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

Garen z lux wygrali grę. Co do buildu: Polecam ci także Nashora. AP (Większy heal i dmg z e, AS, Dodatkowe dmg (z samym nashorem to jest dodatkowo 30 dmg per hit))

Opublikowano

Garen z lux wygrali grę. Co do buildu: Polecam ci także Nashora. AP (Większy heal i dmg z e, AS, Dodatkowe dmg (z samym nashorem to jest dodatkowo 30 dmg per hit))

Garen wygrał gre :D?

lololol

oni tylko zbierali kille...

Lux dobra ale garen unskill..

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Garen wygrał gre :D?

lololol

oni tylko zbierali kille...

Lux dobra ale garen unskill..

Ten ,,unskill" zrobił najwięcej w tym teamie. Zresztą, dobra. Chuj. Nie widziałem meczu, nie wypowiadam się.

Opublikowano

Ten ,,unskill" zrobił najwięcej w tym teamie. Zresztą, dobra. Chuj. Nie widziałem meczu, nie wypowiadam się.

Garen używał ulta na fullhp przeciwnika więc nie wiem jaki sens mówienia jaki on jest dobry.

Team sobie radził więc ja robiłem backdoory które doprawidziły do zwycięstwa, inaczej byśmy nie wygrali :D

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Nope. Byłem jungle'a. Berserki z tego powodu iż potrzebowałem speeda atk a nie chciałem robić phantoma.

Itemy na jungle typu madrera są teraz useless.

Xinem bardzo szbko robi się jungle nawet z 2long swordami

czyli spirity są TERAZ useless? dobrze wiedzieć!!

jak enemy to zera, czemu mielibyście przegrać, a lux to taka postać, że sama wygrywa gre, mówię o hard fed.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...