Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Szukam bota 10.01

Roycewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, szukam darmowego bota pod 10.01 który podziała na rl. jakiś łatwiejszy w obsłudze.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

nie szukam bota platnego tylko darmowego. jesli ktos jeszcze powie mi "kup se" to niech spada.

Opublikowano

nie szukam bota platnego tylko darmowego. jesli ktos jeszcze powie mi "kup se" to niech spada.

Z darmowych to blackd proxy albo redbot z crackiem forumowym.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Tibia Auto jest wykrywalna w kilka minut po włączeniu więc zostaniesz zbanowany.

No nei sądze;) bo ja latałem na tibi auto i nie dostałem bana.. już tyle razy było mówione jak używasz z głową to jest mała szansa.. Nie ma tak że odpali i odrazu ban :rolleyes:

Opublikowano

No nei sądze;) bo ja latałem na tibi auto i nie dostałem bana.. już tyle razy było mówione jak używasz z głową to jest mała szansa.. Nie ma tak że odpali i odrazu ban :rolleyes:

Źle się wyraziłem. Chodziło mi o to, że gdy uruchamiamy Tibia Auto to jesteśmy skazani na wykrycie. Jest masa tematów gdzie gracze odradzają ją ponieważ wykrywalność jest spora, a jeśli ktoś szuka bota i wybiera TA to zapewne do traingingu lub expienia gdy odchodzi od komputera - wakacje, lato wiadomo.

@down

Tak wiem, ale nie ryzykowałbym darmowym botem, który już kilka lat temu wyszedł z mody. Jeśli miałbym wybierać to Red Bot z crack'iem lub coś płatnego.

Opublikowano

Źle się wyraziłem. Chodziło mi o to, że gdy uruchamiamy Tibia Auto to jesteśmy skazani na wykrycie. Jest masa tematów gdzie gracze odradzają ją ponieważ wykrywalność jest spora, a jeśli ktoś szuka bota i wybiera TA to zapewne do traingingu lub expienia gdy odchodzi od komputera - wakacje, lato wiadomo.

No tak masz rację bo ona niby wysyła jakieś tam dane do systemu ale wiesz jak to jest 50/50:)

Opublikowano

Tibia Auto łatwo wykrywalna.

Ja osobiście polecam Ci RedBot ;) Sam go aktualnie używam i nie narzekam.

Opublikowano

Jak darmowy to redbot crack choć wspaniały nie jest.A jak miałbyś się zdecydować,że kupisz to polecam bbot bo jest tani(około 12zł za miesiąc)i najlepszy.

bk3ah.gif
Opublikowano

redbota na oczy w życiu nbie widziałem i słyszałem że jest cholernie skomplikowany. Potrzebny mi bot do:

Fishing

rune maker
ucieczka z miejsca do miejsca gdy zobaczy pk
auto eater
tylko to. Ewentualnie na bocenie na jakies roty ale expie samemu.

Jesli ma ktos dobry poradnik do redbota niech napsize na pw

Opublikowano

redbota na oczy w życiu nbie widziałem i słyszałem że jest cholernie skomplikowany. Potrzebny mi bot do:

Fishing

rune maker

ucieczka z miejsca do miejsca gdy zobaczy pk

auto eater

tylko to. Ewentualnie na bocenie na jakies roty ale expie samemu.

Jesli ma ktos dobry poradnik do redbota niech napsize na pw

Wystarczy troche poszukac forum..

http://www.mpcforum.pl/topic/904344-tutorial-skrypty-redbot-pro-spis-by-bojda/

http://www.mpcforum.pl/topic/801701-tutorial-redbot-pro-wszystko-co-z-nim-zwiazane/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...