Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][Survival][Frakcje][McMMO][MobArena][Dedyk][Rekrutacja na Moderatora Otwarta][PVP][50 Slot][NO-PREMIUM][Wojny Gildi][Zapraszamy!]

marcinlotnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu to IP nie działa ? ;d Podasz inne czy coś.

Robię fajne prezentacje / reklamy serwerów minecraft, pisz na pw.

Opublikowano

refresh

Zohan, musi działać, możliwe że serw był off przez dwie min na czas reloadu ale tak to działa normalnie.

Czemu to IP nie działa ? ;d Podasz inne czy coś.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli by ktoś nie wiedział, diaboloAA - dawny, poje*any admin serwera który nie ogarniał, banował każdego za nic. Dlatego taka opinia, gracze go pamiętają z banów oraz dawania item każdemu, można się każdego spytać, pozdrawiamy. :)

Opublikowano

Nie polecam serwera, gnoj gnoij i jeszcze raz gnoj. 0 kontaktu z administracja(na skypie nie odpisuje), 0kontaktu w grze z moderatorami i totalne ignorowanie nowych graczy, przewazaja nad naprawde fajnym serwerem, gdzie fajnie sobie pograc i pokopac.

sstwc.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy jest rekrutacja na moderatora, ale napiszę i spróbuję swoich sił.

PODANIE NA MODERATORA

Nick z Gry: Xebol_PL

Czas Grania: Będę starał wchodzić się często, ale nie obiecuję, że będę codziennie bo mam szkołę i nie mam czasu grać w tygodniu. Zazwyczaj siędzę przez komputerem w dni wolne, mianowicie : Piątek , Sobota , Niedziela. Mam wtedy dużo wolnego czasu, jeżeli trzeba mogę posiedzieć od 2-10 godzin.

Staż w minecraft'cie : Gram od wersji Beta 1.2.1, ale zacząłem grać tak już na poważnie od wersji 1.5 czyli gram już prawie dobre 3 lata.

Komunikacja: Posiadam TS3, Skype, Mikrofon sprawny.

Coś o sobie: Jestem odpowiedzialnym człowiekiem, robię wszystko z dokładnością, zdarzają mi się błędy, ale staram się je szybko naprawić. Mam 15 lat, chodzę do klasy sportowej. (Tak zajmuję się sportem :3) Jestem uczciwy nigdy nikt się na mnie nie zawiódł, a jeżeli ktoś to nie mam o tym pojęcia. Odpowiednio karzę graczy, za to co zrobili nie ma takiego czegoś, że jestem zdenerwowany jeżeli nawet ktoś mnie zdenerwuje do karzę go w odpowiedni sposób. Dziękuję pozdrawiam.

Pomogłem ? Wiesz co zrobić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...