Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek z gier.

ibox007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Jaka obecnie gra jest warta uwagi jeżeli chodzi o realny zarobek?
Jaka jest najbardziej opłacalna.

Chce w coś zacząć grać online, ale nie chce żeby czas poszedł na marne.

Macie jakieś propozycje?

W grę wchodzą tylko gry rpg.

Pozdrawiam!

Opublikowano

League of legends grą na której możesz zarobić? Konto w LoL'u jest praktycznie nic nie warte. Jeżeli nie wydasz od groma pieniędzy na skiny to takie konto ~1k winów, bez skinów - sprzedaż maksymalnie za 100 zł... LoL'a kategorycznie odradzam.

Opublikowano

To musiałbyś znaleźć jakiegoś pasjonata. :) Minecraft jest opłacalny i bardzo popularny.

Jakim cudem Minecraft jest opłacalny? Budujesz na zamówienie? xD

Polecam od siebie TF2,lecz jest to bardzo,bardzo czasochłonne i też zależy od szczęścia,lecz można zarobić nawet $3000 (tak 3000 dolców)

@edit

Nie doczytałem,że RPG :c Nie wiem..możesz w Tibie nakurwiać xD

Opublikowano

Miej doby posmył , zdobądz ekipe ... zrób serwer zacznij od 50 slotów potem wspinaj sie coraz wyżej i zarobisz ...
na vipa do minecrafta ... tylko pamietaj zeby nie sprzedawać takich rang " Moderator i H@ " bo taką sprzedaży

odstraszysz 90% graczy reszta 10% to zbuntowane 9 latki ...

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Myślę że założenie serwera takiego full wypas w metinie 2 i nieźle powinno ci się zwrócić z IS itd.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Myślę że założenie serwera takiego full wypas w metinie 2 i nieźle powinno ci się zwrócić z IS itd.

Tylko, żeby postawić serwer i ściągnąć tam ludzi trzeba się dużo napracować

@topic W combat arms można też zarobić, tylko trzeba też dużo poświęcić. Konto Colonel 4(idź do działu CA to ogarniesz coś tam :P) bez żadnych broni masz około 120 zł. Ale i tak najbardziej Ci się metek opłaci, nawet na sprzedaży kamyków lub yang.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jakim cudem Minecraft jest opłacalny? Budujesz na zamówienie? xD

Polecam od siebie TF2,lecz jest to bardzo,bardzo czasochłonne i też zależy od szczęścia,lecz można zarobić nawet $3000 (tak 3000 dolców)

@edit

Nie doczytałem,że RPG :c Nie wiem..możesz w Tibie nakurwiać xD

Oczywiście ,że da sięzarobić na Minecrafcie ,ale nie grając w to coś.

Top@

WoW, farmisz goldy botem i sprzedajesz

Opublikowano

Ostatnio zarobilem 500zl + doladowania na telefon o wartosci 100zl na Silku a dokladnie na prywatnym serwerze Silkroad DemonRoad sprzedajac golda oraz itemy tylko i wylacznie Polakom , poniewaz konczylem przygode z tym serverem cala sprzedaz wszystkiego zajela mi okolo 3 tyg a na ten serwer wpakowalem jakies 50zl gralem tam od pazdziernika do lutego. Ale jezeli chcesz zarobic pieniadze na grach nie majac jakiegokolwiek pojecia o grze to tak nigdy nie zarobisz. Ja w ta gre gram od 9 lat tak wiec wiem jak szybko sie wzbogacic itp itd.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Gry przeglądarkowe moim zdaniem do większości znajdziesz bota, a później konta są troszkę warte np. S&F game, Football Team

Opublikowano

Diablo jest spoko opcją, ale będziesz musiał przegrać conajmniej 1-2 tys h żeby coś zarobić. Masz jakies 60% szans na zwrot kosztów gry... reszta zalezy od Ciebie ;>

Opublikowano

WoW jest dobrą opcją, jest pełno gold farmerów. Problem w tym, że ten proceder na globie jest zabroniony... To dlatego z Azji, gracze wycofują subskrypcje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...