Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła

franses234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko jutro mam przed ostatni dzien w szkole i nie chce mi sie isc jutro bo i tak nic nie robimy ale moje mama niechce o tym slyszec bbo nie bylem w czwartek na lekcjach i tak nic nie robimy jak ja przekonac?

Opublikowano

Wszystko ok ale bede mial godziny nieuspawiedliwione.

Tak, to jakiś troll. W której szkole dzień przed końcem szkoły sprawdzają chociażby obecność. Nauczyciele nawet dzienników już nie mają. ;)

Opublikowano

Wszystko ok ale bede mial godziny nieuspawiedliwione.

Czym ty chłopie się przejmujesz... Jest już 17 czerwca...

Opublikowano

Ja po prostu wyjezdzam sluchajcie nawet wujek do mnie mowi ze jutro rano jada truskawki gdzies zbierac i zebym nie szedl do szkoly tylko pojechal z nim ale moja mama jest straszna co mam robic pomozcie!

Opublikowano

Ja po prostu wyjezdzam sluchajcie nawet wujek do mnie mowi ze jutro rano jada truskawki gdzies zbierac i zebym nie szedl do szkoly tylko pojechal z nim ale moja mama jest straszna co mam robic pomozcie!

Przecież Cię nie zje xD Niech wujek zadzwoni do twojej mamy i z głowy...

Opublikowano

U mnie 24 czerwca jest rada pedagogiczna. Ja się nawet nie pytam o jakieś zwolnienia - po prostu idę do domu, potem mówię żeby mi usprawiedliwienie napisała, bo jak nie napisze to będę miał nieusprawiedliwione i nie ma wyboru. My mamy fajnego wychowawcę, wystarczy poprosić i wszystko nam usprawiedliwia, wystarczy być miłym i pomagać mu :)

Opublikowano

Powiedz wprost, że nic nie robicie. W czwartek nie byłeś bo np nikt nie szedł i tak. Oceny już poprawione, listy nie sprawdzają itd. Coś musi przejść :)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ja mówię po prostu

-Mamo nie idę do szkoły i tak nic nie robimy a mi się nie chce siedzieć

-Okej

Powiedz jej tak żeby zrozumiała.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ostatni dzień i nie chce Ci się iść ?? Ja jeszcze mam ponad tydzień.. Co będziesz robić w tym czasie zap******ć w Tibie :D

Co to sensu tematu to powiedz, że w szkole nic nie robicie (oceny wystawione) i tylko musimy tam być na lekcjach.. Nauczyciele sobie gdzieś wychodzą w czasie lekcji i po co mam tak tam siedzieć? A tak to bym się czymś lepszym zajął :) Nawet jakiś obowiązek domowy.. (powiedz że posprzątasz coś, umyjesz itp.) a po tym nie można odmówić ;)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...