Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę wejść na jakikolwiek serwer w grze

verixianur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc odpalam jakąkolwiek grę załóżmy King Arthur Gold wygooglujcie jak nie znacie. Gdy chcę wejść na jakiś serwer wyświetla się błąd mam dostęp do przeglądarki ale nie mogę wchodzić na serwer. Please check the adress again, and make sure the server is running wiem że serwery chodzą . Albo call of duty 4 ale i tak w każdej grze nie moge wejść na serwer grę włączam normalnie jest okej.. Ale gdy chcę wejść na jakiś serwer to moge do usranej smierci patrzeć na napisz Awaiting Connection....

Proszę o pomoc z góry dziekuję. Mogę załączyć screeny jeśli jakoś to pomoże.

Internet z orange.

Opublikowano

Spróbuj zresetować modem wyłącz od zasilacza i włącz ponownie.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Zaporę systemu windows wyłączyłem w panelu sterowania w narzędziach administracyjnych.Antivirusa już nie mam ale skana robiłem niedawno i zamiast usunąć inny plik usunąłem jego... Czy mam znowu go sobie zainstalować? Nic od czasu usunięcia antivirusa nie pobierałem.

Dodaję do tego że w cod 4 nie widze serwerów tyle co w favorites ale na nie nie moge wbić awaiting connection.

Mam sobie strzelić formacik skana?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...