Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie rozumne "Powody" Ostrzeżenia

BaleronRKO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc nie znalazłem żadnego "Działu" gdzie mogę o tym napisac ale mam pytanie czy tylko ja mam taki niezrozumiałe "powody" Ostrzeżen NP: "Dodaj punkty ostrzeżeń" "Nie zmieniaj poziomu"

Za nie zmienaj jest 0% ale jakby nie mogli tego na pw>..<

SS:http://scr.hu/0tk8/y0jks

SShttp://scr.hu/0tk8/tm3y8

Tak samo dziś dostałem powód "Spam" A co zrobiłem odpowiedziałem gostkowi za co dostał warna i napisałem "Double Post" że on zrobił i oczywiscie 5% za spam...

Czy tylko ja tak mam Dawajcie SS z waszmi dziwnymi powodami.

Jak sprawdzic:Wchodzimy na profil pod avatarem pisze np 45/100...... Klikamy i mamy :)

Opublikowano

"Double Post" to odpowiedź NIC nie wnosząca do tematu prezentacji serwera Metina. Dodatkowo można to podciągnąć za zabawę w moda. Takie rzeczy pisze się na PW. A w sumie, to sam obdarowany warnem powinien zgłosić się do moda, od którego dostał warna. Warn dla ciebie w 100% słuszny.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Wszystkie warny są nadawane poprawnie, jak popełnią błąd zawsze możesz napisać do nich lub innego moda / GM.

Na SS'ie nawet mój warn jest <3

Opublikowano

Wszystkie warny są nadawane poprawnie, jak popełnią błąd zawsze możesz napisać do nich lub innego moda / GM.

Na SS'ie nawet mój warn jest <3

Hmm napisałem do moda czekałem na odp 2 tyg... Ale nie rozumiem " "Dodaj punkty ostrzeżeń" O co w tym chodzi? Tu nie ma określenia powodu Gamus patrz tu moje pierwsze 4 ostrzezenia ale 0% Od kogo? SS:http://scr.hu/0tk8/u1aqh

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ze tak z lekka odkopie, gdzie mozna przeczytac ten system ostrzezen ?

Bo patrze i nawet szukalem ale zbytnio nic wnoszacego do tematu nie znalazlem.

Kiedys widzialem gdzies taka tabelke ile % za co i po jakim czasie wygasa, ale teraz nawet tego znalesc nie moge.

Opublikowano

ze tak z lekka odkopie, gdzie mozna przeczytac ten system ostrzezen ?

Bo patrze i nawet szukalem ale zbytnio nic wnoszacego do tematu nie znalazlem.

Kiedys widzialem gdzies taka tabelke ile % za co i po jakim czasie wygasa, ale teraz nawet tego znalesc nie moge.

Regulamin globalny :)http://www.mpcforum.pl/forum-60/announcement-10-regulamin-globalny-mpcforumpl/ na dole masz tą tebelkę.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Na fajnie, ze reg forum w fpsach jest.

Dzieki, zaraz poczytam.

Nie w FPS ;) Akurat stamtąd go brałem. W każdym dziale na górze jest.

Opublikowano

Nie w FPS ;) Akurat stamtąd go brałem. W każdym dziale na górze jest.

To ja w takim przypadku jestem pala.

Btw. "Czas usuniecia pkt"

Po tym czasie pkt sie 0 ? Bo nie rozumiem tylko tego.

Opublikowano

To ja w takim przypadku jestem pala.

Btw. "Czas usuniecia pkt"

Po tym czasie pkt sie 0 ? Bo nie rozumiem tylko tego.

To działa tak. Dostajesz 5% i czas usunięcia pkt 90 dni. Po 90 dniach usunie Ci się te 5 pkt :)

Opublikowano

Za nie zmienaj jest 0% ale jakby nie mogli tego na pw>..<

Nie, nie mogą tego napisać na pv, bo jest to również informacja dla innych użytkowników i moderatorów, że użytkownik został ostrzeżony.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Nie dziwię się, że dostałeś warna. Ja wiem, że takie posty się ZGŁASZA, a nie poucza się usera

Opublikowano

Btw. Dostalem ponad pol roku temu, i dlaczego jesio nie zniknal? Dlatego ze Mongoly cos tam nie ma na forum ?

0phsDFP.png

Opublikowano

Nie zniknął,bo to nie był warn czasowy.Nie wszystkie znikają po jakimś czasie,niektóre zostają.Możesz je zbić,jeśli napiszesz przydatny poradnik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...