Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terra [Hamachi]

Hoottero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz nie pamietam, um w broniach pvp ? Jesli to zmienisz to wbije. Najgorsze co moze byc na serverze to umy do mieszania.

Nic takiego ciekawego, dodane metki na m1 i to chyba tyle :D

Po 2 skille, jak dasz na P to pewnie o te 2 osoby wiecej wbije

Opublikowano

na server zapitam zapowiada się dobrze. moje pytanie możesz dodać zmianki 6/7b po 200sztuk bo lepiej kupic te 200szt niz kupywac po 1....

Opublikowano

Serwer już Onlline można grać :D

Ustaw flag na 20 w item_proto

Weź nie rób ze mnie idioty człowieku -.- i tak to gówno daje nie da sie edytowac ..

Opublikowano

Śmieszne... Ban za to, że chciałem dostać bana i za to, że powiedziałem aby GM dał mi sr i um 999

NIE POLECAM !!!

Jeśli pomogłem daj "Lubię to" Proszę !!!!

Opublikowano

W tym, że nie miałeś podstawy aby banować a to, że bana chciałem nie upoważnia cię do bana.

Opublikowano

Admin to czego jak chciałem sztylcie z um 999 nie dałeś mi ich? A gdy chciałem bana to go dostałem... Gdzie tu logika?!

Opublikowano

Admin to czego jak chciałem sztylcie z um 999 nie dałeś mi ich? A gdy chciałem bana to go dostałem... Gdzie tu logika?!

Dałbym Ci ale nie miałem jak bo bana dostałeś, serwer off kochani boje się o mojego starego kompa już wiele ucisnął a wirtualna maszyna strasznie go obciąża.

Opublikowano

Dałbym Ci ale nie miałem jak bo bana dostałeś, serwer off kochani boje się o mojego starego kompa już wiele ucisnął a wirtualna maszyna strasznie go obciąża.

czyli nie bedzie ON?

Opublikowano

Żałosne , pliki od rykoxa . Pozdro

Dajcie w końcu coś nowego , oryginalnego , bo pobrać i wstawić na serwer gotowca to nie sztuka , nie polecam , każdy potrafi to zrobić.

5xap3w.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...