Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ethana.eu

Karollsc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa Serwera : Ethana.eu

Start Serwera : 12 maj 2013
Link do prezentacji : http://www.mpcforum.pl/topic/941884-ethanaeu-dedyk/
Od autora dyskusji : Witam, chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o tym serwerze. Opłaca się tam grać? Jest co robić po 200++? Jeżeli chodzi o EQ (bronie na 65/75 i stalk) to jest jak dla mnie za łatwo, gdyż dropi to nawet w Atlantydzie o_O. Słyszałem również, że jest kilka bugów i administracja nic nie robi, ale np wczoraj była przerwa techniczna na naprawę map. Więc jak to jest ? Zapraszam do dyskutowania.

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Opublikowano

serwer nawet fajny, ale jest kilka minusów
na 15 lvl piszesz na czacie że pójdziesz z kimś na WW lub ktoś pisze że potrzebuje kogoś na WW (nie ma ograniczenia lvl w grupie) po skonczeniu ww z jakims 120 lvl masz 60/70 lvl ... pozniej sa tylko 3 expowiska 100 145 i 180 nudne calkiem, duzo bsow i typow na wait hackach

Opublikowano

Konto wydane :P

Szczerze wbić dobrego lvl to 2-3dni + czas na eq :P

Na początku było wielu graczy, administracja ma wylane, więc gracze odchodzą :P

Opublikowano

Fajny serwer polecam osobiście zaczynam wbijać 250 ;) aktualnie lvl 209 full eq zrobione to czas wbić ten 250 mentalem osobiście polecam na serwer archer mental wp te klasy królują w pvp :)

Opublikowano

Nuda... Na serwerze nie ma co robić, wbiłem 234 WP'kiem i zarabiałem tylko na eq, bo 250 to kwestia czasu...

Po 180 to zostaje tylko zarabianie na lepsze abs'y, bo eq całe ulepszone.

Nic ciekawego sie tam nie dzieje, także moim zdaniem można zagrać jak ktoś sie nudzi, ale na dłuższą metę nie ma sensu.

Opublikowano

Serwer strasznie nudny ! Nie ma co robić. Wbiłem 145 Wp i szczerze mówiąc odechciało mi się gry. Na mapie od 145 ogarnięcie większego spota graniczy z cudem. Potowry dużo biją i lagują... bez buffa nie idzie ogarnąć, exp jest taki sobie ale jak dojdzie expienie buffa to wgl sie nie chce bo nudno.. Nie polecam nikomu serwera. Administracja olewa totalnie graczy. A serwer mógł być jednym z lepszych. Bo na początku było około 1100graczy! Gdyby nie odchodzili to teraz byłoby kilka dobrych gildii, i wojenki codziennie. :D

• 11 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...