Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Płyta CD z Sterownikami i Programami

Gość Viper13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio w moje ręce wpadł ciekawy laptop - Toshiba Qosmio X505-Q860, niestety system nie nadawał się do niczego i musiałem postawić go od nowa.

I tu pojawił się problem, nie mam żadnych płyt z sterownikami do tego laptopa, i szukając w internecie znalazłem oryginalny download płyty CD, niestety ponieważ *ehm* pijący herbatkę ludzie z wysp mają za mało pieniędzy (no tak, bardzo mało skoro 5 zł to ich 1 zł -.-) i usuneli opcję pobrania obrazu płyty za darmo (tak, była); teraz kosztuje 'tennera' czyli jakieś 50 zł.

Bardzo mi zależy aby przywrócić laptop do stanu oryginalnego, tzn zainstalować wszystkie sterowniki i programy którymi był napakowany laptop fabrycznie.

Szukałem na torrentach, w google, jak na razie mam tylko sterownik WLAN i do karty graficznej. Ale oprucz sterowników, tak jak już wspomniałem - szukam programów których były zainstalowane fabrycznie.

Jakieś pomysły/sugestie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...