Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Redemption Cabal EP8

dragranis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Przedstawiam mam serwer redemption

strona:

http://cabal-redemption.egarena.com/

raty:

EXP:900x

SKILL EXP:700x

CRAFT EXP:30x

ALZ DROP:50x

WEXP:4x

PET EXP:150x

DROP RATE:5x

ITEM DROP:2

co na start?
20 CR, training set +15,BM 3 wraz z skillem 1,deska

no to teraz czym wyróżnia się serwer.

Jest to EP8 więc są wszystkie mapy i dungi ( z wyjątkiem eod b3f)

Po pierwsze są na nim resy.Tutaj nazywa się to redeem system.Aby zrobić resa wymagane są tickety ,które otrzymamy za vote.
Max to 250.Działa to na takiej zasadzie:
na resy 1-10 trzeba 1 ticket i 150 lvl
na resy 11-20 trzeba 2 tickety i 160 lvl
i tak to rośnie aż do końca,od 41 resa zawsze trzeba 190 lvl na resa
Ilość otrzymywanych punktów rośnie wraz z resami.
na resy 1-10 10 pkt,11-20 15 pkt i tak aż do końca.

na serwerze są podzielone channele ze względu na ilość resów.Są 2 kanały dla wszystkich i potem po jednym dla ludzi z resami: 51+,101+,151+,191+,221+
Jeszcze nie wiem jak jest dokładnie ale myślę że na tych dalszych channelach po prostu jest lepszy drop na dungach.
Kolejną rzeczą są nowe itemy, a konkretnie to archidium set oraz można zdobyć demon weapon.Są w sumie pomiędzy mithrilami a archidiumami.
Statystyki wszystkich postaci są zwiększone.Po pierwsze,itemy mają zwiększony att/def . Po drugie,przeliczniki STR,INT,DEX na atak,obronę itp są również znacznie zwiększone.
Dla przykładu:
ja,grając bladerem,mam obecnie 32 res i coś ponad 3k ataku i 4k defa.

Ważne : zawsze zostawcie sobie 1 wolny slot w Upgrade Skills.Co ileś resów dostajemy skill booka redeem mastery,można mieć 14 lvl tego skilla.Daje on całkiem dużo życia.Ja mam 1 lvl tego i mam około 7k hp. Z tego co wiem na końcu idzie wyciągnąć coś ponad 70k życia.
Dodatkowe info:
Z tego co pisze na stronie,niedługo ma być dodany nowy,limitless set.
Zapraszam do gry

na koniec mała porada dotycząca resów.Polecam np. na początku wbić 160 lvl ,pójść na porta inferno i tam zrobić resa.Po jego zrobieniu zawsze się pojawiamy na mapie ,na której kończyliśmy.A wiadomo,na wysoko poziomowych mapach szybciej się expi.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Też sobie pogrywam :D zapraszam starych i nowych graczy z EGarena ^^ tak samo znajomych z innych privów :D fajnie się gra, rol,cr+3,eoxy+8, archidrium ,czy jakoś tak sety dropią w at ^^ zmienili drop na 1x na 1 i 2 ch ale na innych są 2 i 3 x. Jest mały problem, który polega na tym, że na dungi można chodzić tylko na 1 i 2 chanellu, inne chanelle są war i nie można wchodzić do dungów ;) Serwer jest fajny, tylko jak zwykle na serwerach tego typu, tickety tickety i jeszcze raz tickety, polecam zrobienie od razu konta i cisnąć vote ;d

nick w grze jak zwykle : Maniu ;)

Piszcie w grze maila albo na priv jak będę ^^ albo na forum, będę zerkał raz na jakiś czas .

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam Mam Problem z tym privem i każdym innym ponieważ ściągnąłem zainstalowałem włączam instaluje mi sie X-Trap i dalej nic nie wyskakuje co jest.

Mam Windows XP

• 10 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jak na tym servie wbić te "resy" skoro exp nie leci, lvl sie nie zmienia, nie można iść na wyższe mapy i zdobyć lepszego eq ? xD

no wlasnie tez dzis wbilem i na zadnym channelu exp nie leci bez sensu

Opublikowano

no wlasnie tez dzis wbilem i na zadnym channelu exp nie leci bez sensu

Zamiast leveli sa tam reedemy ^^ Ale mają spowrotem wprowadzić lvling .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...