Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Durne gadanie

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weźcie też pod uwagę to, że nad aktualizacjami Ibota pracuje kilka dobrze zgranych osób, a Kbota tworzy sam biedny Ivanek dlatego są takie momenty że wszystkiego nie ogarnia.

Biedny ??

Pomijając fakt, że oni nie umią wyłapać botów a jak już wyłapią to nawet nie 1/100 tych co bocą, to masz racje. :D

Gdyby chcieli pobanowali by :)

Niech płacą 10k uri za jedna nazwe bota na 1-4 to zostane milionerem

175001456602037225492.gif

Opublikowano

@up

no najlepsza metoda to bylaby donosicielstwo kazdy moglby doniesc potem sprawdziliby kolesia i powoli boty by poznikaly:) ale nie bo maja jakistam system ktory juz chyba z rok wogule nie dziala jak nie wiecej;d

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Mi sie wydaje że gdyby BP miał % nawet z ibota to wszysci mający kbota , pd-bot , i inne boty byli by banowani nie ? Żeby wiecej hajsu z ibota było .

Co sądzicie ?? :)

pd-bot juz padl :) kbot nie padnie bo to crack ibota, merkavabot to szajs i mysle ze tez padnie

Opublikowano

pd-bot juz padl :) kbot nie padnie bo to crack ibota, merkavabot to szajs i mysle ze tez padnie

Dziękuje oświeciłeś mnie :)

Merkawabot padnie ? hmm jak go dokończą to może i nie

@up

no najlepsza metoda to bylaby donosicielstwo kazdy moglby doniesc potem sprawdziliby kolesia i powoli boty by poznikaly:) ale nie bo maja jakistam system ktory juz chyba z rok wogule nie dziala jak nie wiecej;d

Oni wiedzą kto boci . Tylko po co banowac kogos kto przynosi zysk premki , rabatówki itp /

Opublikowano

Dziękuje oświeciłeś mnie :)

Merkawabot padnie ? hmm jak go dokończą to może i nie

Oni wiedzą kto boci . Tylko po co banowac kogos kto przynosi zysk premki , rabatówki itp /

Właśnie, przecież nie zbanują gracza który mimo tego że boci pakuje niezłą kasę w gre prawda ? Kury, która znosi złote jaja się nie zabija no bo po co ? Boty będą wyeliminowane ale Ci którzy zasilają portfele BigPoint'u mogą spać spokojnie.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem Ibot ma powiazanie z BP :] Ale nie będe tego tłumaczył.Pozdrawiam

To twoje zdanie jest gówno warte :) Brak dowodów , przedstaw jeden który może to potwierdzic

Opublikowano

To twoje zdanie jest gówno warte :) Brak dowodów , przedstaw jeden który może to potwierdzic

Nie zabronisz nikomu mieć własnego zdania, on na ten temat ma inne spojrzenie i trzeba to uszanować ;) Ja też jestem święcie przekonany że BP nie ma nic wspólnego z profibotem ale nie dyskryminuje opinii innych na ten temat,

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Aż like Ci dam za ten wpis :) Za kulturę łap plusa:) Mając na myśli Fakt ,iż wiadomo im kto korzysta z bota a,zarazem dokonuje płatności na ich konto BP za określone profity wskazuje na powiązanie-mają z tego zysk,z Naszego-Waszego Bocenia ,gdyby zbanowali 3/4 graczy używajacych programów przestali by oni grac,było by to dla nich niepotrzebne wręcz głupstwo Bot jest zwiaząny z gra a gra w ten sposób przynosi jakieś dochody,nasuwa się myśl-powiązanie róznie rozumiane.Na koniec chciałbym Was zapewnić iż niektórzy z ekipy BP mimo profitów z niej otrzymywanych - za tzw prace na rzecz owej gry również korzystali z wszelakich programów....Ten kto gra na PL1 i zna coponiektóych graczy napewno skojarzy fakty.Pozdrawiam

Opublikowano

Aż like Ci dam za ten wpis :) Za kulturę łap plusa:) Mając na myśli Fakt ,iż wiadomo im kto korzysta z bota a,zarazem dokonuje płatności na ich konto BP za określone profity wskazuje na powiązanie-mają z tego zysk,z Naszego-Waszego Bocenia ,gdyby zbanowali 3/4 graczy używajacych programów przestali by oni grac,było by to dla nich niepotrzebne wręcz głupstwo Bot jest zwiaząny z gra a gra w ten sposób przynosi jakieś dochody,nasuwa się myśl-powiązanie róznie rozumiane.Na koniec chciałbym Was zapewnić iż niektórzy z ekipy BP mimo profitów z niej otrzymywanych - za tzw prace na rzecz owej gry również korzystali z wszelakich programów....Ten kto gra na PL1 i zna coponiektóych graczy napewno skojarzy fakty.Pozdrawiam

I tak sądze że to bujda :)

Jeśli nawet na BP jakie kolwiek powiązanie to moim zdanie jest to jedna "wtyczka" osoba która jedzie na 2 frony , pracuje w BP a na lewo zajmuje sie ibotem . Co ty na to ?

Opublikowano

Witam,myśle,że ta wypowiedz ma sens...:) Ale ten temat,aby go rozwinąć nie jest to wglądu publicznego.Pozdrawiam

Opublikowano

Dla Firmy BP czy też innych wielkich firm zarabiających na grach typu dark orbit czy tez inne przeglądarki ale nie tylko bo np WOT Metin2 czy inne gry tego typu nie zwracają w bardzo wielkiej uwadze na boty, zauważcie ze to my ( Człowiek) je stwożył... osoba która uzywa sobie bocika np takiego kbocika robiąca przelewy czy tam premka czy tam rabatówka przynosi w pewnym stopniu zysk dla FIRMY BP takie osoby mogą sobie spac bezpiecznie, osoby ktore bocą ale nie uzywają premki są zapewne narażone na bana ale to jak każdy ale nie w takim stopniu kto pakuje w te gre jednak kase. Było kiedys takie stwierdzenie. ,,Lepiej mieć 1/3 z wszystkiego niż 3/3 z niczego'' Lepiej zarobic troche z bota, z urki,premek i zarobić kmwtw

Opublikowano

ale wy jestescie nieogary

bp to nie tylko darkorbit i to zbyt potezna i powazna firma zeby sie bawic w jakies udzialy w bocie, oni i tak juz swoje zarabiaja i na milion % nie maja z botow zysku tzn bezposrednio bo maja juz i tak zyski z premek itp ktore boty kupuja i to im starczy poza tym jak wczesniej napisalem maja tez inne gry na ktorych zarabiaja.

to tak jakbyscie powiedzieli ze wydawcy gier komputerowych po tajniaku dorabiaja se na forach warezowych udostepniajac piraty

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

ale wy jestescie nieogary

bp to nie tylko darkorbit i to zbyt potezna i powazna firma zeby sie bawic w jakies udzialy w bocie, oni i tak juz swoje zarabiaja i na milion % nie maja z botow zysku tzn bezposrednio bo maja juz i tak zyski z premek itp ktore boty kupuja i to im starczy poza tym jak wczesniej napisalem maja tez inne gry na ktorych zarabiaja.

to tak jakbyscie powiedzieli ze wydawcy gier komputerowych po tajniaku dorabiaja se na forach warezowych udostepniajac piraty

Weź też pod uwagę to, że Darkorbit oraz Seafight to dwie główne gry, na której firma zarabia grube pieniądze. To właśnie tutaj najbardziej dbają o to, aby zarabiać jak najwięcej bo na te dwie gry jest największe zapotrzebowanie.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Weź też pod uwagę to, że Darkorbit oraz Seafight to dwie główne gry, na której firma zarabia grube pieniądze. To właśnie tutaj najbardziej dbają o to, aby zarabiać jak najwięcej bo na te dwie gry jest największe zapotrzebowanie.

Wracając do tematu dbają o graczy ?

Chyba o to żeby sie $$ zgadzały

Opublikowano

Wracając do tematu dbają o graczy ?

Chyba o to żeby sie $$ zgadzały

Przecież napisałem że na tych grach chcą zarabiać jak najwięcej więc nie wiem czemu napisałeś o dbaniu o graczy. W pewnym sensie jeśli już to dbać o graczy dbają, przecież gdyby ta gra była taka złaaa, niemiłaaaa, i nikt by nie dbał chociaż trochę to nikt by w nie nie grał.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Przecież napisałem że na tych grach chcą zarabiać jak najwięcej więc nie wiem czemu napisałeś o dbaniu o graczy. W pewnym sensie jeśli już to dbać o graczy dbają, przecież gdyby ta gra była taka złaaa, niemiłaaaa, i nikt by nie dbał chociaż trochę to nikt by w nie nie grał.

źle przeczytałem sory .

No tak dbają ludzi też mają ale np kiedys na pl1 jak latałes po x-3 ,x-4 to widziałeś pełno bb itp nowych graczy a teraz ;/ nie ma tego . Mają stałych graczy nowych mało dochodzi

Opublikowano

źle przeczytałem sory .

No tak dbają ludzi też mają ale np kiedys na pl1 jak latałes po x-3 ,x-4 to widziałeś pełno bb itp nowych graczy a teraz ;/ nie ma tego . Mają stałych graczy nowych mało dochodzi

To już jest ich problem, jeśli mają zyski które ich zadawalają z tych graczy co są to po co dodatkowi mają niepotrzebnie im servery obciążać jeśli i tak tylko będą bocić i żadnego zysku dawać ?

1371988330-U644589.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

heh fajnie ze kamieniarz zamknal dzialalnosc jak czytam, ale szkoda ze konta nie zamknal tylko nadal bierze kase za przepiasnie licencji a potem cie olewa i sie nie odzywa. widze ze kasa stracona, trudno tak bywa jak sie ze zlodziejem zadasz.

Opublikowano

heh fajnie ze kamieniarz zamknal dzialalnosc jak czytam, ale szkoda ze konta nie zamknal tylko nadal bierze kase za przepiasnie licencji a potem cie olewa i sie nie odzywa. widze ze kasa stracona, trudno tak bywa jak sie ze zlodziejem zadasz.

Nie rozumiem Twojej wypowiedzi co to ma wspólnego z tematem? Kamieniarz zawiesił swoją działalność a nie zamknął ponieważ nie miał czasu dalej uwijać się z botami i problemami więc o czym Ty do cholery piszesz? A jak pisał na swoim forum:

a każdy kto u mnie coś zakupił uzyska pomoc po napisaniu do mnie.
jp8p35.png
Opublikowano

Samo pytanie właściwie w identycznej wersji już na tym forum padło. Jest to tylko gdybanie... ale nie raz sie okazywało że twórca gier był jednicześnie twórcą bota. Portal profibot to najlepszy sprzedawca programów na RoboKassa a to o czymś świadczy - wiadomo że tam spora kasa przepływa a do kogo trafia ?

A co ma piernik do wiatraka ? Osobiście kiedyś tępiłem handlarzy na forum ale Kamyk widocznie wiedział co się święci i się wymiksował i to powinno dać innym do myślenia a jeśli nie wyciągnęli z tego wniosków no to sorki. On tylko sprzedawał Kbota i inne boty zarabiając kasę i nie miał i nie ma wpływu na nic co z botami jest związane...

Opublikowano

^^ Do zamknięcia .

Skończyłem z botami xD

fakt z tematem nic wspolnego to nie ma, po prostu przeczytalem ze kamieniarz zamknal dzialalnosc i sie wkurzylem. a co do tej pomocy o ktorej pisze na forum to sciema jakas albo mnie nie lubi. jak pisalem do niego przed wplata kasy to nie bylo problemow i wszystko sie dalo zalatwic a jak zrobilem przelew to koles sie przestal odzywac i od 2 lipca wysylam mu wiadomosci na ktore ani raz nie odpowiedzial.

Nie dodali by go do płatności bo to tzw. wspomagacz do gry ;p i jest to zabronione w świecie praw Dark Orbit.

A co do pierwszego pytania to wasz kolega z klanu dobrze mówi...Zastanów się, Ibot najszybciej łamie zabezpieczenia, najszybciej się aktualizuje i praktycznie nie było banów...

Więc prawdopodobnie ktoś z BigPointu im pomaga, i bierze za to dany %, wątpie aby sam BigPoint brał w tym udział, bo mógłby mieć problemy za łamaie przez samych siebie ustalonych zasad;p

Zresztą z Ibotem jak i Kbotem jest tak samo... nawet wydaje mi się, że za Kbota jest mniej banów, ich programy są lepsze (Merkava,Kerkava itp.) więc myślę, że te 2 programy coś łączy z BigPointem.

Wystarczy spojrzeć na BioBota, UdoBota, które stały bardzo krótko i praktycznie nie były one zbyt bezpieczne.

Napewno twórcy I-Kbota opłacają, opłacali BigPoint żeby zwarzał z banami...Chociarz teraz nieważne jaki jest bot i tak jest nowy skrypt, i tak będą bany...

UMIECIE CZYTAĆ DO ZAMKNIĘCIA !!

Opublikowano

Z drugiej strony

Gdyby bot był ich to by go dodali do płatnosci nie ?

Nie dodali by go do płatności bo to tzw. wspomagacz do gry ;p i jest to zabronione w świecie praw Dark Orbit.

A co do pierwszego pytania to wasz kolega z klanu dobrze mówi...Zastanów się, Ibot najszybciej łamie zabezpieczenia, najszybciej się aktualizuje i praktycznie nie było banów...

Więc prawdopodobnie ktoś z BigPointu im pomaga, i bierze za to dany %, wątpie aby sam BigPoint brał w tym udział, bo mógłby mieć problemy za łamaie przez samych siebie ustalonych zasad;p

Zresztą z Ibotem jak i Kbotem jest tak samo... nawet wydaje mi się, że za Kbota jest mniej banów, ich programy są lepsze (Merkava,Kerkava itp.) więc myślę, że te 2 programy coś łączy z BigPointem.

Wystarczy spojrzeć na BioBota, UdoBota, które stały bardzo krótko i praktycznie nie były one zbyt bezpieczne.

Napewno twórcy I-Kbota opłacają, opłacali BigPoint żeby zwarzał z banami...Chociarz teraz nieważne jaki jest bot i tak jest nowy skrypt, i tak będą bany...

Opublikowano

Nie rozumiem Twojej wypowiedzi co to ma wspólnego z tematem? Kamieniarz zawiesił swoją działalność a nie zamknął ponieważ nie miał czasu dalej uwijać się z botami i problemami więc o czym Ty do cholery piszesz? A jak pisał na swoim forum:

a każdy kto u mnie coś zakupił uzyska pomoc po napisaniu do mnie.

fakt z tematem nic wspolnego to nie ma, po prostu przeczytalem ze kamieniarz zamknal dzialalnosc i sie wkurzylem. a co do tej pomocy o ktorej pisze na forum to sciema jakas albo mnie nie lubi. jak pisalem do niego przed wplata kasy to nie bylo problemow i wszystko sie dalo zalatwic a jak zrobilem przelew to koles sie przestal odzywac i od 2 lipca wysylam mu wiadomosci na ktore ani raz nie odpowiedzial.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...