Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dzienna nagroda

Toxic992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem- zbierałem dzienne nagrody przez 7 dni, powinienem dostać 30 tys złota i ponad 100 pieczęci, jednak dziś, w komunikacie mozna było kliknąć tylko "OK", natomiast nagrody mi nie przyznało... Miał ktoś tak?

Opublikowano

ta kasa co ci piszę to wartość wszystkich nagród, pieczęci, biletów, golda także nawet jak pisze 40k to możesz dostać tylko 10-15k xD

NJxbd4x.png

Opublikowano

Bo golda nie dostajesz za te dzienny nagrody. Dostałeś te nagrody o wartości 40k rp, a są to tickety i pieczęcie (bodajże 115).

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Te złoto to tylko wartość wszystkich nagród które dostaniesz, a dostaniesz to co jest przedstawione na obrazkach. Podam ci to na moim przykładzie. Po 7 dniach miałem nagrody o wartości 50k złota. Dostałem tylko te złoto co było na ,,obrazkach" czyli jakies 3k a do tego pieczęci oraz bilety na turnieje. Mam nadzieję że wszystko jest już jasne.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Boze chopie golda sie nie dostaje za dzienne nagrody :D

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...