Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Caityn po nerfie

Bartij2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich...co sądzicie o naszej kochanej cait ? mocno oberwała,nadal sieje postrach gdy ktos ma low HP i kazdy obawia sie o to zeby cait miala cd na ulti xD

64l7.png

Opublikowano

Nadal jest dobra tylko nie aż tak jak wcześniej. Sam Riot przyznał że znerfił ją ze względu na popoularność

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

WCALE nie oberwala, takiego czegos nawet nerfem nie mozna bylo nazwac. nadal jest op i nie odczujesz tego nerfa wcale.

Opublikowano

Dostała nerfa przez zbyt wielką popularność. Riot sam tak to określił. To samo z Khazixem było.

Mimo wszystko, sądzę że się nadal nadaję.

I gdzie tu logia? Nerfią postać bo za dużo osób nią gra, buffuja bo za mało. To co my mamy kurwa robić? Caitlyn mój ulubiony adc mam nim nie grać żeby mi jej nie znerfili?

Moim zdaniem te całe nerfy/buffy to jedno wielkie gówno. Niech zostawiają postacie takie jakie są.

To że postać zabija na combo to nie znaczy że trzeba ją zjebać do takiego stopnia żeby nie dało się nią grać. Każda postać jest do zabicia, tylko trzeba umieć grać.

Dat Riot

Opublikowano

I gdzie tu logia? Nerfią postać bo za dużo osób nią gra, buffuja bo za mało. To co my mamy kurwa robić? Caitlyn mój ulubiony adc mam nim nie grać żeby mi jej nie znerfili?

Moim zdaniem te całe nerfy/buffy to jedno wielkie gówno. Niech zostawiają postacie takie jakie są.

To że postać zabija na combo to nie znaczy że trzeba ją zjebać do takiego stopnia żeby nie dało się nią grać. Każda postać jest do zabicia, tylko trzeba umieć grać.

Dat Riot

Gdzie tu logia?

Sam Morello powiedział i napisał w Patch Preview że Catlin jest po prostu zbyt popularna i dlatego ten nerf.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...