Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

hackerX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak zaczełem sobie znowu grać w WR ściągnełem wszystko , później mi się zpatchowało było 339MB. Ok włączyłem WarRocka zalogowałem się i tu jest ten problem bo niema wyboru serwerów tzn. Europa , International itp. Mam Windows 7 Ultiamate. Uruchamiam jako admin nic to nie daje.

Może to jest wina jakiejś wtyczki.

Czy może direxa.

Licze na pomoc i mądrość moderatorów żeby niezamykali przed wyjaśnieniem.

THX

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Chodzi chodzi wystarczy ze wejdziesz w opcje i wezmiesz zeby ci pokazywalo servery i tyle bedziesz pozniej mial przy wlaczeniu wybur servowproste dddddaaaaj 5 jak mozesz

Opublikowano

@Thtsn

Nie wiesz ocb, nie odzywaj się.....

@topic

Wojtek00111 ma racje...

musisz zmienić w opcjach że wybierasz serwer sam

jak wchodzisz ciągle na ten sam serwer to sobie ustawiasz ten serwer i zawsze przy włączeniu wybiera Ci go ;d

Być zajebistym...

Opublikowano (edytowane)

zobacze i dam edita czy zadziała będzie 5 ;P

EDIT a więc mam już wybór np. Europe International . Ale jak wbjie np. na Europe to nic niema żadnych serwerów, na international to samo niema serwerów . tzn. żadnych roomów pokazanych

@Down czemu robisz off top?? czy ja się pytam czy działa na win 7? O tym to wiem.

@Topi a może na Viście spróbuje bo też mam na innej partycji

Edytowane przez hackerX
1365881062-U68160.png

Opublikowano

Co wy jaja robicie sobie??Ja mam Windowsa 7 i wszytko chodzi nawet na hczakach smigam!!!;)

Pomoglem daj 5!!!!

Opublikowano

Co wy jaja robicie sobie??Ja mam Windowsa 7 i wszytko chodzi nawet na hczakach smigam!!!;)

Dokładnie!! WarRock działa normalnie na Win7 nawet w jego wymaganiach jest wpisane .../Windows7/XP/ME/2000/i coś tam...

p0zDr0

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

Dobra mam już . Prosze zamknąć temat bo się spam robi.

@EDIT albo nie zamykać bo mam jeszcze jeden problem. W WR normalnie gram i moge się zalogować a na stronie www.warrock.com

niemoge pisze login error. A chce kupić sobie premke. Za pomoc będzie

5

1365881062-U68160.png

Opublikowano

poczekaj pół godziny, godzinę, 2 godziny, ...

powinno Ci się załadować ; d

spróbuj się na gamersfirst zalogować, i tak w kółko

Być zajebistym...

Opublikowano

Może mi się uda :P

a ostatnia myśle prośba. Zawsze udało mi sie zainstalować NF3.5 a teraz niemoge jakiś błąd jest. Próbowałem NF 3 i to samo :(

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Opisze : więc tak mam neta normalnie włączonego, i ściągłem tego pierwszego instalatora który ma ok.3mb ok robie dalej i pisze że pobiera mi sie NF3 i pisze że oblicza transfre i pobiera dojdzie do 30MB z 34MB i pisze że nie może dalej ściągnąć. Odracu piijawia sie żeby wysłać raport czy nie wysyłać i na tym koniec.

P.S a narazie mam neta bezprzewodowego z limitem i niechce 50razy pobierać ten sam plik

1365881062-U68160.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...