Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Login Design "Aincrad Online - Metin2"

AincradOnline

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GrzesMrokuS, wiesz, mi to osobiscie nie przeszkadza, ale koles zaczał na mnie wskakiwać (Grafika Reventialu) i wytykać mi niektóre rzeczy, także pozwoliłem sobie "pana idealnego" zripostować ;)

chyba,że tak :ninja:

ale jak pisałeś pokazałeś prawie to samo co kolega na 1 stronie :D

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedna wielka kopia pracy graficznej z Diablo. Jeden użytkownik już pokazał dowody. Nie rozumiem tego... Jeżeli już robicie coś nowego to chociaż zróbcie swoją grafikę, a nie bierzcie plików PSD buttonów z innych gier itp. Porażka.

Opublikowano

Jedna wielka kopia pracy graficznej z Diablo. Jeden użytkownik już pokazał dowody. Nie rozumiem tego... Jeżeli już robicie coś nowego to chociaż zróbcie swoją grafikę, a nie bierzcie plików PSD buttonów z innych gier itp. Porażka.

Podeślij mi PSD buttonów z Diablo.

Chętnie zobaczę to PSD.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

To WoW, to Diablo -.- Wszyscy czerpią z grafik Blizzarda -.- Ale co prawda to prawda, fajnie wygląda w Metku, ale tylko wygląda...

Opublikowano

Ajajaj, otwórz oczy bo dałeś kompletnie inny button.

Czekam na następne PSD.

Ja mam otworzyć oczy?! Identyczny button. Tylko Aincrad go przedłużyli. Nic więcej. A to nie jest problem. :)

Kończę dyskusje na ten temat... Dowody przedstawiłem wiec już nie mam co prowadzić dalszej dyskusji.

Opublikowano

To jest metin czy diablo ?. Moim zdaniem skopiowane z diablo i to jest najgorszy błąd serwerów, (kopiuj wklej).

Znajdź serwer polski który nie polega na kopiuj wklej a udowodnie, że ten który wymienisz jest jednak kopiuj wklej.

Kains - Nie ma sensu walczyć z wiatrakami bo tutaj każdy serwer robi wszystko na gotowcach, gotowe style, pluginy do grafiki, stocki zagraniczne.

Questy z różnych forum, client ymira lub innego priva, modele zagraniczne i tak dalej...

Zauważyłem, że na tym forum pewna grupa forumowiczów się wielbi nawzajem i nie dopuszczą nikogo do "koryta" i tym sposobem powstaje hejt i wojny.

Widzą konkurencje która nawet by mogła w 100% zrobić coś sama na poziomie Codemasters czy innych to i tak Ci napisza:

"Widać ze robione przez frajera, amatorskie gówno, kradziona grafika, dopilnuję żeby serwer nie ruszył"

Ogólnie wiedzcie, że jesteście wszyscy śmieszni bo przyjdzie na forum byle kto z innego forum i was gasi jak szmaty, nawet waszego buka Tenme, Sensualka, Qentinosa i innych.

Pozdrawiam wszystkich zadufanych w sobie lamerów. :D

razerv.png

Opublikowano

Przytuningujcie ten Login Board tak żeby Wydymion i banda Tenmów się zesrała w przedbiegu.

Ave dla prawdziwych i nie udających profesjonalistów.

No to chyba nie dla ciebie.

Ogólnie wiedzcie, że jesteście wszyscy śmieszni bo przyjdzie na forum byle kto z innego forum i was gasi jak szmaty, nawet waszego buka Tenme, Sensualka, Qentinosa i innych.

Pozdrawiam wszystkich zadufanych w sobie lamerów.

Ładna hipokryzja, bo przy starcie tego śmiesznego nexanity skakaliście na wszystkich. To, że ktoś potrafi coś innego niż wyciąganie prac z epvp/inforge/wutever - to coś czego nigdy nie osiągniecie :]

64349649036432363794.png

Opublikowano

Ja mam otworzyć oczy?! Identyczny button. Tylko Aincrad go przedłużyli. Nic więcej. A to nie jest problem. :)

Kończę dyskusje na ten temat... Dowody przedstawiłem wiec już nie mam co prowadzić dalszej dyskusji.

a umiesz czytać już kilka osób przedstawiało takie dowody ...

Opublikowano

1. Znajdź serwer polski który nie polega na kopiuj wklej a udowodnie, że ten który wymienisz jest jednak kopiuj wklej.

2. Kains - Nie ma sensu walczyć z wiatrakami bo tutaj każdy serwer robi wszystko na gotowcach, gotowe style, pluginy do grafiki, stocki zagraniczne.

Questy z różnych forum, client ymira lub innego priva, modele zagraniczne i tak dalej...

3. Zauważyłem, że na tym forum pewna grupa forumowiczów się wielbi nawzajem i nie dopuszczą nikogo do "koryta" i tym sposobem powstaje hejt i wojny.

Widzą konkurencje która nawet by mogła w 100% zrobić coś sama na poziomie Codemasters czy innych to i tak Ci napisza:

"Widać ze robione przez frajera, amatorskie gówno, kradziona grafika, dopilnuję żeby serwer nie ruszył"

4. Ogólnie wiedzcie, że jesteście wszyscy śmieszni bo przyjdzie na forum byle kto z innego forum i was gasi jak szmaty, nawet waszego buka Tenme, Sensualka, Qentinosa i innych.

Pozdrawiam wszystkich zadufanych w sobie lamerów. :D

1. No wiesz.. Chciałem podać np. Nexanity i jeszcze Aincrad, ale masz rację. Te które wymieniłem niestety kopiuj wklej. Dobrze gadasz.

2. No i popatrz.. Znowu Nexanity i Aincrad.

3. Wiesz, że swoimi postami udowadniasz innym, że liżesz im dupska?

4. Masz szczęście, że za marzenia nie trzeba płacić.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Tutaj wszyscy maja problem bo kopiuj wklej. To co na innym servie daja sobie zbrojki na 1/9/18lvl i co powiecie ze tez kopiowal bo to z PL'a. Nikt nie wymyslil jeszcze prywatnego servera zeby tam bylo wszystko zrobione przez administracje i nic nie wzieli z for. A mi sie wydaje ze lepsze jest wziasc z innych gier bo mi sie te hwangi i te nowe zbroje takie zlote przejadly i wrescie zobacze jakies nowe a nie te co na innym kazdym serverze.

Opublikowano

Już się nie mogę doczekać :unsure:

Wszystko jest takie ORYGINALNE.... xD

Mentor hejtuje Nexanity a to że była nie wypałem to jego wina xD BEKA TOTAL

Mentor , widzę Wikipedii nauczyłeś się używać weż sobie tam hasło "" DDoS "" wklej i poczytaj bo chyba nadal nie wierzysz że to istnieje : )

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Można wiedziec czy kiedys bedzie start servera. A tło bardzo ładne.

Mentor hejtuje Nexanity a to że była nie wypałem to jego wina xD BEKA TOTAL

Mentor , widzę Wikipedii nauczyłeś się używać weż sobie tam hasło "" DDoS "" wklej i poczytaj bo chyba nadal nie wierzysz że to istnieje : )

Twoje coś zwane ''serverem'' też padło

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Opublikowano

Można wiedziec czy kiedys bedzie start servera. A tło bardzo ładne.

Twoje coś zwane ''serverem'' też padło

Nexanity się wysypała przez to że sa no skillami i nie umieli zrobić prostych rzeczy .. Vertia się wysypała przez to że osoba z teamu rozjebała ja od srodka....

0bFkqdJ.png

Opublikowano

b. ładne,kolory pod metin2 :), lecz mam jedną propozycje

te wybory ch daj bliżej logowania, gdzieś tam obok doczep i git będzie

Rozstaw zależy od rozdzielczości gry.

Czym mniejsza tym bliżej jest wszystko. :P

Niebawem zostaną zaprezentowane tła ładowania gry. :)

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Już się nie mogę doczekać :unsure:

Wszystko jest takie ORYGINALNE.... xD

Zobaczymy wasz NOWY ORYGINAŁ by terenzo w grudniu <3

Wzorujecie się jeszcze na czymś z diablo?

124124214_nwxnqwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...