Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EliteCraft [45Slotow] [Duza ilosc Osob] [No Wl] [No Premium]

WujekZenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MinecraftBanner.png
SaveCraft
infokf.png
Typ serwera: Dedyk
Typ serwera: Survival/Wojny Frakcji
Iloc slotów: 45
Ip serwera: f24.owncraft.pl:25032
Gametracker:
b_350_20_8BA95B_6D8646_FFFFFF_2C5C23.png
Zwierzęta: Tak
Potwory: Tak
PvP: Tak
Nether: Tak
Premium: NonPremium
WhiteList: Wylaczona
admd.png
Rysiu
Gienek
Mleczu
Patryk

plug.png
Legendary Message
Wgrane Takze bossy ( W Budowie
Factions
OtherDrop ( Wiem Ze jest to zly plugin lecz Xray ogranicza sie )
A takze sporo innych

infodod.png
Chcemy aby Server, Byl Inny od wszystkich
Aby 45 slotowm,
Stworzylo
na nim prawdziwal Rzez, Ktora Toczy sie Miedzy Frakcjami, Aby nie bylo
150 osob ktore bija sie czy Popadnie, a odpowiednie style walki, Zostanie wgrany Mod Ktory,Wprowadzi na server Dany Klasy:
-Wojownik
-Mag
-Lucznik
-Tank
Te
4 Rodzaje Beda rozroznialy od siebie gildie, Dana gildia bedzie mogla
posiadac Maxymalnie po 3 graczy z jednej klasy, aby gra byla ciekawsza
Zostana Porozsylane po mapie Specjalne bossy ktore, Beda utrudnialy gre,
Znajdzie sie takze (Jeszcze Myslimy) Apokalipsa Zombie Ktora Rozmaici
Gre na Serverze, Aktualnie to wszystko, Prosimy pisac Komentarze

Opublikowano

Nieogarnięty serwer jak i HA...

Na serwerze nie działają obsydianarki cholera wie czemu, a HA się dupy za przeproszeniem ruszyć nie chce i ma to gdzieś.

Gdy mu piszę na chacie o tym to mnie ignoruje, a inni nieogarnięci admini mutują na zawsze (potem odmutują, ale co by było jakby już tak zostało???)

mca.png

Opublikowano

Nie dość, że jak się wyloguje to czasem mnie (i nie tylko) wywala gdzieś wpizdu w powietrze i murowany dead...

A administracja co na to: To nie nasza wina, tylko twoja więc sobie zapierdalaj po itemy 5k kratek od spawna...

A to jest ich wina, bo na innych serwerach się tak nie dzieje, może to wina pluginu jakiegoś...

NIE POLECAM SERWERA!!!

mca.png

Opublikowano

Exemu tak się zapytam, po co ci obsydianarka? Idz sobie zalej wodą lawe i kop.. Ale wielki problem...

Z tego co rozumiem to ty nie grasz na tym serwerze dlatego ze obsydianarki działają..

Głupi powód..

Ja gram zalałem sobie lawe wodą. HD nie odpisuje bo jest zajęty robieniem pluginów to chyba jest jasne..

A admini mutują bo przeklinasz i spamisz to co mają robic? przyglądac sie i pozwalac na to aby chat serwera byl zaspamowany?

Śmieszny jesteś...

Opublikowano

Exemu a admini jaki mają dowód że padłeś? to co ja tez moze napisac ze dedlem i co?

oddadzą mi itemy?

Nie... bo kazdy mogl sobie to wymyslic

A tak wgl to dlaczego tylko TY dedasz a inni nie?

Opublikowano

Exemu a admini jaki mają dowód że padłeś? to co ja tez moze napisac ze dedlem i co?

oddadzą mi itemy?

Nie... bo kazdy mogl sobie to wymyslic

A tak wgl to dlaczego tylko TY dedasz a inni nie?

Nie mozemy oddawac wszystkiego wszyskim

Opublikowano

Facepalm kurwa...

Nie gram tam dlatego, że admini to chuje i nieogary, taka jest prawda. Dowód? Może porozrzucane itemki i wiadomość na chacie że padłem? Masz może jakis dowod, ze tylko ja padam?? -.-

Btw. to jest to o czym mówiłem - mute na zawsze i sprawa załatwiona kurwa.

Taki fajny serwer, gdyby nie ci admini...

A po co mi obsydianarka? A wolisz się trudzić i kopać ten obs gdzieś jeszcze nad lawą, czy może w gildii masz Beacona, ustawisz na Haste II, i bdsz kopac bez obawy ze wpadnie ci do lawy w jakies 1 sec??

mca.png

Opublikowano

Facepalm kurwa...

Nie gram tam dlatego, że admini to chuje i nieogary, taka jest prawda. Dowód? Może porozrzucane itemki i wiadomość na chacie że padłem? Masz może jakis dowod, ze tylko ja padam?? -.-

Btw. to jest to o czym mówiłem - mute na zawsze i sprawa załatwiona kurwa.

Taki fajny serwer, gdyby nie ci admini...

A po co mi obsydianarka? A wolisz się trudzić i kopać ten obs gdzieś jeszcze nad lawą, czy może w gildii masz Beacona, ustawisz na Haste II, i bdsz kopac bez obawy ze wpadnie ci do lawy w jakies 1 sec??

Zabijanie sie to wina bukkita, a na mute zasluzyles sobie

Opublikowano

Pewnie, zwalcie wszystko na bukkita. Większość innych serwerów też mają bukkita i coś takiego nie występuje...

Pewnie, na dożywotni szczególnie.

mca.png

Opublikowano

Exemu po pierwsze się ogarnij po drugie jak nie ogarnięci admini co oni robią? Piszesz ze są chujami i nieogarami bo co? Bo chcesz itemy odzyskac? i co bedzie tak ze jak odzyskasz to co? Wszyscy będą szczęśliwi i co serwer będzie super? Pff żałosny jesteś..

"Taki fajny serwer, gdyby nie ci admini..."

Myślisz ze byłbyś lepszy? hahaah dobre żarty Jak jesteś taki kox to ogarnij spam serwera i odpisuj wszystkim po kolei... Znajdz mi chociaz 1 serwer na którym za śmierc oddają itemki :)

Itemkow nie oddamy i koniec...

Exemu wbijaj na ts 178.19.108.170 kanał 4 hasło 22 to sobie pogadamy :)

Opublikowano

•  

• Members

•  

bullet_black.pngbullet_black.png

• 75 postów

Najlepszy serwer na jakim gram ! Pomocna administracja itemy ze stone super sie gra! Bardzo polecam!!

Super serwer!!!

Napisałeś tak pewnie bo sam jestes tam adminem :P, prawda taka że na serwie nie da się grać i więcej na niego bym nie wbił

KAŻDEMU KTO CHCIAŁBY ZAGRAĆ TO ODRADZAM

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...